Bucură-te îndeluuuuung de Caramelul de la Milka

În această toamnă, iubitorii de caramel pot oferi celor dragi un nou sortiment de ciocolată Milka, o combinaţie perfectă între un caramel fluid, delicios şi cea mai fină ciocolată.

 

Cea mai puternică şi iubită marcă de ciocolată din România aduce în premieră pe piaţa autohtonă Caramelul de la Milka, combinaţia perfectă între umplutura cu o textură unică, fluidă, care se topeşte treptat şi face ca gustul să dureze mai mult, şi cea mai fină ciocolată.

Caramelul de la Milka vine cu o varietate de formate pentru a oferi iubitorilor de caramel opţiuni în funcţie de nevoi de consum diferite:Milka Caramel de 45g, 100g şi 280g, dar şi în variantele de Caramel Snax de 60g şi 160g.

Întrucât cantitatea de umplutură este un element important pentru iubitorii de caramel, platforma Milka Caramel vine cu o formă unică a produselor, care să permită introducerea din abundenţă a acesteia (40% caramel în tablete şi baton, 25% caramel în Milka Snax Caramel).

„Caramelul este una dintre cele mai îndrăgite arome în România, fiind prezentă în aproape toate categoriile de dulciuri. Acesta este motivul pentru care am decis să îi surprindem pe consumatorii noştri cu o platformă inovatoare – Caramelul de la Milka- care vine cu o gamă variată de produse, pentru a satisface ocazii cât mai diverse de consum. Produsele se diferenţiază prin textura unică, fluidă a caramelului şi prin conţinutul mare de cremă, astfel încât consumatorii noştri se pot bucura îndeluuuung de gustul pe care îl iubesc”, declară Mihaela Maftei, Brand Manager Milka, Kraft Foods România.