București Mall și Plaza Romania prezintă noile colecții de toamnă-iarnă

Plaza România și București Mall lansează campaniile de toamnă dedicate noilor colecții deja disponibile în magazine. Premiile sezonului vor consta în sesiuni personalizate de shopping alături de un stilist, tinute și accesorii în trend, dar și vouchere de cumpărături.

 

“Apariția noilor colecții este un moment mult așteptat în această toamnă, motiv pentru care am decis să premiem în continuare pasiunea pentru cumpărături, așa cum am făcut și pe timpul verii. Cele două campanii, în Bucuresti Mall și Plaza România se vor derula până în luna octombrie pentru a oferi șansa cât mai multor câștiguri atrăgătoare, dar mai ales, accesul la sfaturile avizate din partea unui profesionist în materie de stil”, a declaratRoxana Dumitru,  Director Marketing Anchor Grup.

Pasionații de fashion care vor trece pragul Plaza România, în perioada 14 septembrie – 21 octombrie au ocazia să participe la campania “Noile colecții le-ai purta oriunde” și pot câștiga una din cele 6 ținute în valoare de 1.000 de lei pentru cumpărături minime de 200 de lei pe zi. Norocoșii câștigători, desemnați o dată pe săptămână, în fiecare zi de luni, vor avea parte de o sesiune specială de shopping alături de stilistul Plaza România.

 

În cadrul campaniei “Noile colecții dictează stilul orașului”, București Mall împreună cu magazinele partenere va oferi săptămânal, în perioada 14 septembrie – 27 octombrie, un outfit în valoare de 300 de euroce vor putea fi valorificați în vouchere de cumpărături valabile până la finalul lunii noiembrie. Pentru a participa la campanie clienții trebuie să facă cumpărături de minim 250 de lei pe zi.