Tendințele sezonului în materie de ochelari de soare

Pentru a fi mereu în vogă cu un aspect elegant trebuie să cunoști tendințele în modă, în materie de orice. Să luăm de exemplu ochelarii de soare despre care trebuie să știi, în primul rând, ce formă ți se potrivește tenului și să ți-i alegi în funcție de caracteristicile faciale.

De asemenea, trebuie să fii capabil să combini trendul cu stilul propriu. Dificil? Poate. Dar să începem de la lucrurile ușoare. Citește raportul nostru despre moda primăvară-vară a ochelarilor de soare.

 Prin mall-uri sau magazine online găsim diverse modele de ochelari de soare și acestea se împart în foarte multe categorii, toate reducându-se la tendințele în modă pentru un anumit sezon. Pentru vara aceasta am constatat că sunt șase tendințe în materie de ochelari de soare, dintre care unele extrem de extravagante și de stilate, în timp ce altele sunt chiar clasice.

Ochelarii de soare “ochi de pisica” au fost la modă pentru câteva sezoane și se pare că vor rămâne în continuare în tendințe. Ochelarii de soare pot avea mai multe culori sau una singură, iar forma lor dă o notă aparte, conturând firea unei persoane jucăușe dar și a uneia sobre.

  

Ochelarii de soare excentrici sunt noi în vogă, dar mulți designeri încearcă se îi popularizeze. Ochelarii de soare în formă de inimă, ovali și chiar în formă de romb dau aspectul unui look fresh și ar putea fi alegerea perfectă pentru fetele care nu se tem să poarte lucruri extravagante pentru a atrage atenția.

Ochelarii rotunzi sunt clasici și sunt purtate de vedete cunoscute precum  Elton John și Lady Gaga.

Ochelarii de soare cu lentilă gradient nu sunt noi în industria modei, dar din când în când designerii tind să-i aprecieze mai mult decât alte stiluri. Așadar acesta este sezonul lor.

Iubești contrastele, însă simți că încărcarea de culoare nu este un lucru înțelept de purtat acum? Încearcă ochelarii de soare polaroid. Se vede foarte interesant atunci când rama și lentilele vin în culori contrastante. Deci, un “must have” al sezonului.

Lorena Dăduț