București Mall și WWF sprijină protejarea mediului natural al urșilor bruni din România

București Mall va găzdui, în perioada 11-12 august și 18-19 august, un eveniment educativ cu privire la protejarea naturii sălbatice și a urșilor bruni, organizat împreună cu World Wide Fund for Nature – România (WWF). Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 14:00-20:00, în zona coridorului H&M.

Indiferent de vârstă, pasionații de natură sunt așteptați în mall cu activități educative și distractive, prin care vor afla mai multe informații despre habitatul natural al urșilor bruni în pădure, dar și cum pot fi protejați. De asemenea, toți vizitatorii vor putea admira și o expoziție unică cu pădurile din țara noastră :„Poveștile pădurii”.

Împreună cu voluntarii de la WWF, copiii vor face cunoștiință cu familia Brunescu, o familie de urși din România, vor învăța cum ar trebui să arate o casă ideală în pădure și o vor construi folosind materiale naturale: pietricele, ghindă, crengi, conuri, frunze, iarbă, plastilină și hârtie creponată. Cei mai creativi dintre copii vor putea câștiga un ursuleț de pluș sau un tricou marca WWF.