Bucuria unui masaj la locul de muncă + Concurs !

Masaj la birou 633

Prima ta reacţie la gândul unui masaj la locul de muncă poate fi mai puţin decât îmbucurătoare din mai multe motive. Pe măsură ce te gândești la această idee, îți poți pune următoarele întrebări:

–  Oare pot trăi cu gândul că toţi colegii vor sta la rând ca să se dezbrace şi să fie masaţi cu ulei la birou?

–  Oare şeful crede că acest tip de masaj este o pierdere de vreme? Sau, în cazul în care tu eşti şeful: oare angajaţii mei vor profita de acest lucru şi vor transforma biroul într-un salon de masaj?

– Oare voi sta într-o poziţie ciudată pe masă sau pe scaun şi voi pica prost în timp ce mi se face masaj la locul de muncă?

– Cât de mult va costa masajul?

– Îmi va strica coafura?

Aceste preocupări sunt normale, însă rândurile de mai jos te vor liniști şi ajuta să apreciezi un masaj revigorant, cu putere de vindecare.

Totuşi, cum arată un masaj corporatist? Ei bine, imaginaţi-vă acest scenariu:

E vineri după-amiază. Tot departamentul dvs. a fost sub o presiune intensă pentru a încheia acest proiect enorm la care lucraţi de luni de zile. Nervii sunt întinşi la maxim. Toată lumea se gândeşte la evadare. Apoi fix la 4 p.m., înăuntru apare o persoană, ţinând un scaun ciudat,  pe care-l pune în sala de conferinţe. Acesta este „masajul corporatist” promis de şef.

O persoană mai curajoasă se oferă prima, iar ceilalţi asteaptă curioși în timp ce el stă  îmbrăcat pe scaun sau pe masa de masaj. Terapeutul începe cu o frământare a umerilor şi a spatelui.

„Ah, ce bine e!” – spune colegul de muncă.  În linişte, colegii devin curioși să experimenteze acest tip de masaj şi curând lumea la birou incepe sa fie din ce in ce mai relaxată. Unul după altul, fiecare este tratat timp de 10-15 minute, și un lucru amuzant începe să se întâmple –  ora de plecare acasă nu mai este atât de urgentă.

Acum te simți bine, ideile încep sa curgă din nou și sfârșești prin a lucra relaxat cele câteva ore rămase din program.

Da, acceste scenarii chiar se pot întâmpla. Masajul la locul de muncă are foarte multe beneficii,inclusiv:

– Creşte moralul angajaţilor

– Reduce stresul

– Oferă angajaţilor ceva nou şi diferit

– Oferă high-touch pentru a contracara mediile high-tech.

– In doar 15 minute masajul la birou crește capacitatea de concentrare și capacitatea de muncă deoarece ameliorează durerile de spate și detensionează zonele cheie: zona cervicală, lombară, brațe, maini.

– Crește potentialul de colaborare și lucru în echipă – masajul calmează instant sistemul nervos central și reduce nivelul de stres asociat cu munca.

Beneficiile acestui tip de masaj depăşesc cu mult indoielile:

–  Nimeni nu trebuie să se dezbrace, iar în cazul în care într-adevăr nu doresc să-şi încurce părul, trebui doar să-i spună terapeutului

–  Terapia se realizează peste haine, fără a folosi uleiuri sau creme.

–  Masajul se face de obicei într-un spaţiu amenajat intr-un birou sau o sală și este foarte conservator

–  Șeful își dă seama că angajații fericiți sunt angajați productivi

–  Angajații care primesc acest beneficiu în plus au mai multe şanse să se simtă recunoscători și să fie mai responsabili.

Plata pentru privilegiu

 Aşadar, ai rămas cu o singură problemă: cine plăteşte pentru aceste beneficii? În mod normal, plata se poate face într-unul din cele trei moduri:

–  Compania plătește: Acest scenariu, care este cel mai frecvent, permite angajaților să uite de faptul că îşi pot permite sau nu masajul, şi-l face pe şef să arate bine.

–  Toată lumea contribuie la un fond: Acest scenariu este mai puțin comun, dar unele companii încă îl aleg.

–  Toată lumea plătește separat: Acest scenariu este cel mai puțin comun, iar plata separată îi face pe unii oameni să ezite. Ar trebui să plătească? Ar trebui să nu plătească?

Alegria Wellness este un furnizor local (Bucuresti) de masaj corporatist, asa ca ne puteți contacta oricând. Cu perspectiva obținerii unui client, noi suntem dornici de a arăta cat de benefic este un masaj la birou bine făcut.

Această abordare este, de asemenea, o modalitate de a-ţi convinge șeful că această cheltuială  merită pentru a îmbunătăţi moralul şi productivitatea.

Această situație este win-win-win: Alegria Wellness câștigă noi afaceri, șeful tău are o echipa fericită, iar tu vei fi eroul care introduce această idee în rândul colegilor de muncă.

                                                                     Concursul

Premiul:

Premiul constă intr-un pachet de 10 terapii prin masaj  de 10-15 minute la birou pentru tine și alți 9 colegi ! Ai ocazia sa te bucuri de masaj la birou și să te relaxezi împreuna cu încă 9 colegi de-ai tăi.

Cum participi:

1. Distribui linkul acestui articol pe contul/pagina ta de facebook iar în postare “taguiești” între 3 si 9 colegi de-ai tăi pe care îi știi că sunt stresați și că le-ar prinde foarte bine putină relaxare.

2. Scrii un comentariu la acest articol in care ne spui cum arată pentru tine o zi relaxată, dar și foarte productivă la birou.

Durata concursului:

Concursul începe astăzi – marți 10 decembrie 2013, ora 15:00 și durează până duminică 15 decembrie ora 15:00. Tragerea la sorți se va efectua duminică seara, iar castigatorul va fi anuntat în cursul zilei de luni 16 decembrie.

Cum se alege caștigătorul:

Câștigătorul se alege prin tragere la sorți cu programul Random Name Picker 

Cum beneficiezi de premiul câștigat:

După tragerea la sorți vom anunta caștigătorul printr-un articol aici pe site și pe pagina de facebook Alegria Wellness https://www.facebook.com/AlegriaWellness

Apoi te contactăm și stabilim ziua și ora când vom veni la tine la birou pentru ca tu și cei 3-9 colegi sa beneficiați de relaxare prin masaj.

Alte observatii: 

Poți participa la acest concurs chiar dacă au participat si alti colegi de-ai tai din aceeasi companie. De fapt este chiar mai bine pentru că aveți mai multe șanse ca premiul sa ajungă la voi.

Succes !

Mai multe detalii: http://www.alegriawellness.ro/bucuria-unui-masaj-la-locul-de-munca-concurs/