Bursa Locurilor de Muncă fără taxă de intrare

Un târg de job-uri cu intrarea liberă va avea loc, marţi, 22 mai, şi miercuri, 23 mai, la Sala Dalles, organizat de Fundaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare MediaPro (FEDM) alături de MEDIAFAX şi MEDIA SAT.

Evenimentul reuneşte multe companii cu nume sonore: Allianz-Tiriac, Uniqua Asigurări, BCR Asigurări de Viaţă, BCR Banca pentru Locuinţe, Raiffeisen Banca pentru Locuintţe, RovereMobili, RematHolding, RIN Hotels, BGS Medical Unit, Lugera&Makler, MEDIAPRO Pictures, Studiourile MEDIAPRO.

Accesul este gratuit, între orele 11.00 şi 16.00, pentru toate persoanele interesate, indiferent de statutul pe piata muncii şi de studiile absolvite.
Organizatorii târgului de job-uri au lansat şi portalul www.profesiionline.ro, o platfomă care vine cu o ofertă inedită: publicarea gratuită a anunţurilor instituţiilor de învăţământ superior, cele mai complexe filtre de căutare a locurilor de muncă aflate la dispoziţia candidaţilor, secţiune de teste profesionale şi personale ale căror rezultate pot fi ataşate CV-lui, precum şi cont gratuit pentru orice companie.