Caffe Festival – EUROPAfest: concerte jazz și blues la El Comandante Primer

 

Dacă simți că te strânge cravata și te sufocă biroul, dacă încerci să scapi de zgomot și de trafic, sau pur și simplu vrei să te eliberezi de rutina zilnică, jmEvents te invită între 4 și 18 mai la Caffe Festival – EUROPAfest. Ia-ți prietenii și vino să te relaxezi în acorduri de jazz și blues la El Comandante Primer.

Caffe Festival ocupă un loc aparte în cadrul EUROPAfest, fiind un concept gândit să apropie publicul de muzica bună și să lărgească sfera consumatorilor de jazz și blues, înlocuind rigurozitatea sălilor de spectacol cu un spațiu relaxant și o atmosferă prietenească.

Timp de 2 săptamani, vor avea loc evoluții live extraordinare și improvizație, la scenă deschisă, ale numelor actuale din muzică, care susțin concerte și jam sessions în mijlocul publicului.

Caffe Festival va debuta pe 4 mai printr-un concert extraordinar al Vincent’s Chair, cu artiști din Australia și UK. Un răsfăț auditiv menit să gâdile urechile, spiritele și chiar și cele mai subțiri gusturi.

În zilele următoare sunt programate evoluțiile de excepție ale trupelor Arnesen Blues Band/Suedia, Xavier Dotras Trio/Spania, Mandolin’ Brothers/Italia, alături de noua generație de jazz.

Ultima seară va găzdui un moment singular în festival: fără repetiții, fără partituri, pură inspirație. Muzicienii din festival se reunesc într-un jam session de zile mari, o întâlnire unică în care muzica aduce oamenii împreună, dincolo de orice bariere culturale.

Brandul Caffe Festival constituie un mix de evenimente destinat mai ales celor care vor să se relaxeze după o zi de muncă într-un spațiu inedit al muzicii, interacțiunii și al improvizației. Concertele ținute până târziu în noapte, farmecul unui spațiu în care muzica intâlnește mici plăceri, precum un pahar cu vin, sau o conversație cu muzicienii, vor asigura câteva ore de răsfăț celor care au ales să evadeze din cotidian.