Cele mai potrivite cântece pentru despărțiri

Muzica reprezintă un limbaj, unul universal, înțeles de toate inimile. Aceasta ne oferă mereu acel ceva care ne atinge și ne alină sufletele, făcându-ne să uitam temporar de griji și necazuri, ne motivează și ne încarcă cu energie!

Se mai întâmplă, din când în când, ca lucrurile să nu meargă așa cum ne dorim. Atunci când se întâmplă asta, un strop de voință și o doză de muzică bună pot face minuni și ne pot relansa înapoi pe pistă!

De cele mai multe ori despărțirile sunt asociate cu melodii lente, cu un mesaj emoționant, însă cu siguranță au fost și despărțiri pe care, cu riscul de a părea răutăcioasă exprimarea, abia așteptați să le bifați și după care v-ați simțit eliberați! Ei bine, noi vă înțelegem și vă sugerăm în continuare o listă cu melodii perfecte pentru astfel de momente, în care toate nemulțumirile izbucnesc!

Shut Up, Black Eyed Peas

Get Out (Leave) by JoJo

Hit the Road Jack, Ray Charles


You Oughta Know, Alanis Morissette

Se poate însă ca lucrurile să nu stea chiar așa cum am spus mai devreme și ca despărțirile să nu fie tocmai alegerea noastră, pentru că așa se întâmlă în viață, oamenii vin și pleacă și fie că au însemnat mai mult sau mai puțin pentru noi, astfel de momente ne întristează.

Unbreak My Heart by Toni Braxton

The Power of Goodbye, Madonna

Pentru a încheia într-o notă mai optimistă am păstrat melodii care să vă dea un impuls pentru a merge mai departe și a vă canaliza sentimentele în încercarea de a face schimbări pozitive în propria viață.

Gândiți pozitiv și luați despărțirile ca pe o șansă de a începe de la zero o nouă viață, fiindcă după un sfârșit urmează mereu un nou început!

These Boots Are Made for Walkin’, Jessica Simpson


Strong Enough, Cher

Over It, Katharine McPhee


Mădălina Bujor