Calatoreste cu Elysee Express, un voiaj de neuitat in lumea Memo

Trenul Elysee Express a implinit visul iubitorilor de frumos, purtandu-si calatorii catre destinatii de vis ce surprind placerea de a calatori. Urmand harta olfactiva Memo, invitatii Elysee au devenit pentru o seara pelerinii celor mai frumoase colturi din lume.

 IAF_8948

Destinatii boeme precum Cartierul Latin, populat de artisti, cafenele si chansonete; romanticul palat Nasrid din Granada; Kedu, campia sacra a Indoneziei sau tinutul salbatic irlandez, au fost parte a calatoriei de initiere in lumea Memo, transpusa in note olfactive si decor de exceptie.

 IAF_8967

“Ne onoreaza sa reprezentam pe piata romaneasca cele mai noi creatii Memo, expresie a exclusivismului si luxului desavarsit.” ”- a declarat Cristina Balan, managing director Elysee

 IAF_8987

Vedete si personalitati, printre care Excelenta sa, domnul Diar Nurbintoro, ambasadorul Indoneziei la Bucuresti, Dana Savuica, Cristina Stanciulescu sau Alin Galatescu au calatorit alaturi de Elysee Express in lumea Memo. O alta surpriza a organizatorilor a fost dansul specific indonezian, acompaniat de acorduri instrumentale traditionale, momente realizate cu ajutorul Ambasadei Indoneziei.

 IAF_9038

In cadrul evenimentului, partenerul Elysee, Porsche Inter Auto Romania, a prezentat noul model Porsche Macan, care este disponibil clientilor Elysee la un pret special.

 

IAF_8962

 

Clara si John Molloy, fondatorii Memo, s-au intalnit intr-un lift, acum 8 ani, intre cer si pamant, intre doua lumi, in acel spatiu lipsit de greutate care scoate la iveala fateta indrazneata a personalitatii si largeste orizonturile.

Nu a durat mult pana cand s-au decis sa porneasca impreuna intr-o calatorie de lunga durata. Lansat in 2007, Memo a fost parte din aventura: o colectie reprezentand destinatia si punctul de plecare pentru o noua poveste care sa trezeasca simturile.

quartier latinquartier latin1

Quartier Latin- vise din hartie, iubire si culoare

Parisul este o sarbatoare, iar artistii sunt stelele ce-l lumineaza.. Mirosul cartilor se cufunda in atmosfera de jazz. In spatele fiecarei usi intredeschise se ascunde un sarut furat. Amestecand note indraznete de cedru si santal cu libertate si visare, induse de semintele de tonka, parfumul aprinde inima Parisului intr-un foc latin.

 

Pret pentru 75ml/ 690 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

 

granadagranada1

Granada- dorinta care colinda

Miezul noptii in gradinile Alhambrei, Castelul Rosu… Briza ne poarta gandurile catre persoana iubita. Privind apa ce se strecoara in fantana tacuta, asemeni marmurei incremenite, cu ochii inchisi si mainile intinse simtim parfumul. In inima romanticului palat Nasrid, dorintele colinda, fara a putea fi oprite.

 

Pret pentru 75ml/ 690 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

kedukedu1

Kedu- magia purificarii

Kedu, “gradina de lava” din Indonezia, este o campie marginita de un vulcan. Palmieri cu frunze lucioase, ating cu nonsalanta umerii rinocerilor si flori gigantice in culori cameleonice, sunt parte a acestui taram fascinant. Traditia spune ca iti poti purifica sufletul aruncand in foc seminte de susan – cate una pentru fiecare abatere. Aroma semintelor arse se ridica spre ceruri, devenind un simbol al longevitatii.

 

Pret pentru 75ml/790 ron

Disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

 

Elysee iti propune o calatorie de vis intr-o lume aparte incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun minunatul univers Elysee.

Cele mai ravnite branduri de parfumerie si cosmetica de nisa, atent selectionate din toate colturile lumii, sunt prezentate intr-un cadru exclusivist in magazinele Elysee.