Massimo Dutti se deschide în București Mall

Deschizător de drumuri în ceea ce privește conceptul de „centru comercial modern”, București Mall continuă să reinventeze shopping-ul, oferind vizitatorilor oportunități inedite de cumpărături și acces la branduri cunoscute și apreciate. Pentru a respecta această tradiţie, celor peste 100 de nume importante din zona de fashion și entertainment li se va alătura, în curând, Massimo Dutti, unul dintre cele mai renumite branduri de modă, parte din grupul spaniol INDITEX – cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume. Magazinul va fi deschis la etajul 1 al centrului comercial, pe o suprafață de peste 500 mp.

Massimo Dutti

București Mall își consolidează astfel, portofoliul de branduri de fashion, poziționându-se ca o veritabilă destinație de top pentru cumpărăturile bucureștenilor.

Din dorința de a oferi experiențe unice de cumpărături și distracție și de a se situa în mod constant peste așteptările clienților, București Mall a dat startul implementării proiectului de repoziționare pe piaţa de centre comerciale din Bucureşti, astfel că în scurt timp vor fi vizibile modificări importante atât în ceea ce priveşte mix-ul de chiriaşi, cât şi designul şi arhitectura.