Calitatea SARTO: costume lucrate manual în fața clienților

Pentru că la SARTO imaginaţia şi talentul nu au limite, invităm domnii să descopere noul serviciu bespoke, aşa numită croitorie la comandă, unde împreună cu un consultant şi Maestru Croitor, vom croi costumul în fața clienţilor. SARTO, primul concept boutique made to measure dedicat exclusiv bărbaţilor din România îşi lărgeşte paleta de servicii.

SARTO bespoke 3

Progresând firesc, spre idealul croitoriei masculine, de astăzi punem la dispoziţie un serviciu de croitorie tradiţională, la cele mai înalte standarde, cu cei mai talentaţi croitori din România, astfel încât costumul SARTO să-şi reprezinte purtătorul în cel mai mic detaliu.

Serviciul SARTO made to measure, care ne-a consacrat în ultimii 5 ani, presupune că puntea dintre client şi costumul său este asigurată de către consilierii specializaţi SARTO care intermediază relaţia cu linia de producţie. Însă, odată cu introducerea serviciului bespoke, în premieră în România, clienţii vor putea discuta direct cu maeştrii croitori în timp ce le sunt croite hainele.

Pentru că unii dintre bărbaţii SARTO ne-au întrebat cum sunt făcute costumele lor şi pentru că vrem ca domnii să ştie în ce stadiu se află procesul de croire a vestimentaţiei dorite, aceştia vor putea asista efectiv la croirea hainelor, SARTO fiind primul business care introduce acest concept în România. Ne încurajăm clienţii să savureze cafeaua din partea casei în atelierul de croitorie unde pot discuta direct cu cel care le concretizează dorinţele vestimentare.
Bespoke (croitoria la comandă) este cel mai elocvent procedeu de construcţie a unui costum. Acest stil tradiţional de croitorie se realizează prin dezvoltarea unui tipar pentru fiecare domn în parte, croiala manuală a hainelor şi atenţia milimetrică la detalii.

SARTO bespoke 1

Aşa cum am obişnuit, ridicăm în continuare standardele în ceea ce priveşte atât consilierea vestimentară cât şi procedeul de producţie. Oferim servicii complete legate de vestimentaţia masculină la cel mai înalt nivel şi nu facem nici un compromis când vine vorba de calitatea produselor SARTO şi de satisfacţia clienţilor.
SARTO www.sarto.ro 30 Mai 2016
Cei ce apreciază calitatea sunt aşteptaţi în showroomul SARTO din strada Maior Gheorghe Şonţu pentru a încerca experiența sartorială unică, alături de profesionişti! Domnilor curioşi din fire şi care se grăbesc le-am rezervat o surpriză: Primele 10 costume croite în fata clienţilor vin cu un cadou!

Logo_SARTO_made_to_measure_negativ

Site: www.sarto.ro
Faccebook: www.facebook.com/SartoMadetoMeasure
Instagram: www.instagram.com/sarto_made_to_measure
LinkedIn: www.linkedin.com/company/sarto-made-to-measure