Camasa Alba de Vacanta 2020. Surreal Times & Surreal Babe cu Pineberry Shirts x Skin Deep x Noemi Meilman

Cămașa albă de vacanță revine în aceeași formulă, @pineberryshirts (Alina Rachieru) x @skin_deep_things (Marina Moldovan) x @noemimeilman.

Cămașa de anul acesta are un mesaj în concordanță cu vremurile pe care le trăim.

Anul 2020 a debutat cu amplificarea incendiilor din Australia și cu răspândirea pandemiei Covid-19.

Trăim într-o lume suprarealistă, iar Cămașa Albă de Vacanță  vine în două variante, cu mesajele “Surreal Times” & “Surreal Babe” cu scrisul iconic al Marinei Moldovan (Skin Deep) brodat pe buzunar.

Perioada suprarealistă (1920-1950) a fost poate una dintre cele mai prolifice din punct de vedere creativ: fotografele Lee Miller, Dora Maar și Nusch Eluard, ingenioasa creatoare de modă (și colaboratoare cu partizanii) Elsa Schiaparelli, Frida Kahlo, Dorothea Tanning, galerista protectoare a artiștilor Peggy Guggenheim, Tristan Tzara (unul dintre fondatorii Dada), frații Brauner (Victor, pictorul, Harry,folcloristul și Theodore, fotograful), pictorii Yves Tanguy, Rene Magritte, Pablo Picasso, Salvador Dali, fotograful Henri Cartier Bresson, sculptorul Constantin Brâncuși, baletele ruse ale lui Serghei Diaghilev, dansatoarea Lizica Codreanu (a fost printre primele instructoare de yoga), cineastul Luis Bunuel și lunga listă continuă. Cu toții au creat într-o perioadă grea încercată de Primul Razboi Mondial și de Gripa Spaniolă (1918-1920), au trăit apoi încă un razboi mondial și anii ce i-au urmat.

Trăim acum vremuri suprarealiste, din nou după 100 de ani. Poartă cămașa albă oriunde te vei afla în această vară.

Be a Surreal Babe in Surreal Times.

______________________________________________

Ședința foto a fost realizată pe balconul apartamentului în care locuiește Noemi, în data de 7 mai 2020.

Fotografiile au fost făcute de Avi Meilman (fiul lui Noemi, în vârstă de 9 ani și 9 luni) cu un Iphone și au fost retușate de Marina Moldovan cu un sharp usor.

Compozițiile cu cămășile au fost făcute cu tablourile lui Noemi, pictate de artista Orly Yanay.

Fiecare cămașă comandată va fi însoțită de o cartolină-colaj unicat realizată de Noemi, în lungile zile de carantină. (Sunt 80 de colaje).

Cămășile “Surreal Times” și “Surreal Babe” sunt unisex și  pot fi achiziționata de pe https://www.pineberry.ro/camasa-alba-de-vacanta/ și din buticul Pineberry de la parterul București Mall, atunci când se vor redeschide mall-urile.

Prețul unei cămăși este de 160 de lei.

La fiecare cămașă vândută, 10 lei vor merge către proiectele Mozaiq. http://mozaiqlgbt.ro

Povestea cămășii albe de vacanță a început în primăvara lui 2015, atunci când Noemi și Alina s-au întâlnit la cursurile Naked PR. Noemi își dorea o cămașă albă, simplă, unisex, cu spatele brodat sau imprimat. Alina deține brandul Pineberry și discuțiile au demarat în toamna lui 2015, atunci când Noemi și-a făcut ordine în albumul de călătorii și a găsit două fotografii numai bune de imprimat pe spatele cămășilor.

Apoi Noemi a contactat-o pe Marina, care a scris cu fonturile sale inconfundabile mesajele peste fotografii. Proiectul a fost lansat în vara lui 2016, urmat de modelele din 2017, “Walking The Streets of Love” scris în culorile steagului gay (LGBTQ) și “Hungry Eyes” (omagiu adus filmului “Dirty Dancing”).

********************************************************************

#camasaalbadevacanta  #THEholidayshirt

#noemixpineberryxskindeep  #surrealtimes

#surrealbabe