Cămăși în tendințe pentru petrecerile acestui sezon, accesorizate cu cel mai chic papion

 

 

Atelierul Gabriel Bespoke, boutique-ul premium care oferă consultanţă stilistică şi realizează cămăşi pe comandă, personalizate până în cel mai mic detaliu, propune câteva modele care completează perfect ținutele pentru petrecerile acestui sezon. În această iarnă, cămășile vin accesorizate  cu cel mai chic cadou – un papion Mon Papion.

 

 

 

Cămașa uni, neagră sau albă, pentru o ținută simplă, dar cu stil

 

Pentru cei care vor să impresioneze prin eleganță, Gabriel Bespoke propune cămașa uni, albă sau neagră, cu guler wing, pentru papion. Papionul poate fi asortat sau într-o culoare contrastantă, pentru un look nonconformist. Confecționată din bumbac egiptean 100%, în combinație cu un papion stylish, cămașa va deveni cu ușurință un item peste care nu poți trece cu vederea.

 

Carouri îndrăznețe, pentru petreceri de neuitat

 

 

Culorile contrastante și liniile geometrice sunt în tendințe în acest sezon. O astfel de camașă, accesorizată cu un papion clasic uni, va scoate orice ținută din monotonie. Stilul și personalitatea pot fi transpuse în vestimentație prin crearea unei cămăși unicat.

 

“Domnii mai indrăzneți pot opta pentru cămașa în carouri, iar cei care preferă ținutele clasice, pot alege cămașa uni. Indiferent de modelul ales, cămașa potrivită, croită unicat, alături de un papion chic, nu te va lăsa sa treci neobservat.”, spune Răzvan Ioniță, managerul Gabriel Bespoke.

 

 

Pentru domnii ce vor să petreacă sărbătorile cu stil, Gabriel Bespoke oferă până pe data de 16 decembrie, pentru orice cămașă comandată, fie că este vorba despre o cămașă elegantă sau despre o cămașă casual, un papion Mon Papion. Mai multe informații despre ofertă, găsiți la adresa http://gabrielbespoke.com/index.php/oferte-speciale-camasi-elegante.

 

 

Create manual, papioanele Mon Papion sunt făcute cu cea mai mare atenție la detaliile cele mai fine. Fiecare papion este lucrat în număr limitat, din cele mai bune materiale. Împreună cu o cămașă unicat, realizată special pe măsurile clientului, vor da clasa oricărei ținute pentru evenimentele acestui sezon.

 

Cei ce doresc să apeleze la serviciile atelierului pot suna la numărul de telefon 0724 661 484. Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.gabrielbespoke.com.