Cu ce te încalți sezonul acesta?

Aşteptăm, cu nerăbdare, să vină vara, concediul şi marea. Acestea sunt din ce în ce mai aproape, însă vremea ne joacă feste şi avem nevoie atât de mocasini comozi pentru primăvară, în zilele mai puţin prietenoase, cât şi de sandale sau pantofi decupaţi pentru zilele călduroase.

Ce se poartă în zilele ploioase?

În primul rând, comozii mocasini care sunt atât de uşor de asortat la jeans (orice model ar fi)  şi la ţinute boho. Poţi alege modele mai haioase pentru puloverele colorate sau din piele lăcuită, pentru geaca de piele.

Sursa foto: imgboot.com

Balerinii sunt alternativa mocasinilor, doar că se prezintă în modele mai elegante.

Şi, ţinând cont de faptul că se poartă iar pantofii cu vârful ascuţit, poţi opta pentru o pereche de balerini comozi şi trendy, achiziţionând o pereche de balerini cu vârf ascuţit.

Balerini New Look

Dacă stilul tău este cel retro atunci să ştii că anul 2012 este anul tău, în materie de pantofi. Designerii au creat câteva modele care încântă pe oricine datorită tocurilor groase, a culorilor vii şi a imprimeurilor florale, care ne duc cu gândul la vară, dar şi la trecut.

Poţi alege o pereche cu baretă pe gleznă, pentru fuste sau rochii, sau fără baretă pentru pantaloni.

Ce să porţi în zilele călduroase?

Balerini în nuanţe de mov, turquoise, nude, oranj, roşu, verde lime, galben, fuchsia, albastru sau cei cu imprimeu floral.Ţintele sunt din nou un must-have, alături de pietre mari au mici.

Pe lângă pantofii cu vârf ascuţit, cei cu toc stiletto, au din nou, mare căutare. Îi poţi purta la ţinute masculine, sau la rochii elegante. Pot fi din piele ecologică sau din materiale viu colorate, cu aplicaţii metalice sau ţinte, fie cu imprimeuri florale, dar întotdeauna emană eleganţă şi rafinament.

Pantofi Asos

În materie de sandale, se poartă foarte mult cele colorate și cu talpa ortopedică, dar și cele cu talpă joasă, din piele sau material textil. De asemenea, poţi alege un model clasic cu o floare sau cu o fundiţă în vârf. Iar pentru seară nu uita de pantofii cu toc metalic.

Sandale H&M

Anca Ciobanu