CANAH îţi aduce cadouri de Crăciun în ediţie limitată!

Anul acesta, oferă-le celor dragi cadouri… BIO! În funcţie de gusturile şi preferinţele lor, alege ceea ce li se potriveşte cel mai bine dintre cele două seturi CANAH în ediţie limitată de sărbători:

  • Ulei BIO de cânepă şi Pudra BIO de cânepă cu afine
  • Ulei BIO de cânepă şi Pudra BIO de cânepă cu catina

Oferă-le celor dragi ţie sănătatea verde din produsele CANAH!

 

  • Uleiul din seminţe de cânepă, cunoscut ca fiind „uleiul perfect echilibrat al naturii”, conţine raportul ideal între Omega 6 şi Omega 3, acizii graşi esenţiali de care organismul are nevoie pentru a fi sănătos şi totodată necesari pentru creşterea normală şi dezvoltarea copiiilor.
  • Pudra BIO din seminţe de cânepă CANAH conţine 70% proteina completă de origine vegetală şi toţi cei 21 aminoacizi cunoscuţi, inclusiv cei 8 aminoacizi esenţiali pe care organismul uman adult nu îi poate produce. Spre deosebire de alte pudre proteice, cea din cânepa are un conţinut bogat în acizii graşi polinesaturati esenţiali omega 6 şi omega 3 în raportul ideal pentru asimilarea de către organism. 65% din conţinutul total de proteină din seminţele de cânepă este proteina globulară edestina, care are un grad ridicat de biodisponibilitate. Se pot consuma 1-3 linguri pe zi în amestec cu lapte sau lapte de origine vegetală. Opţional se pot adăuga banane și miere.

Cele două seturi pot fi achiziţionate la preţul de 54 lei fiecare.

Mai avem nevoie de adresa de livrare şi… gata! Moşul va pune cadourile sub bradul celor dragi ţie!

Echipa CANAH vă urează Sărbători Fericite!

1   2