Concurs incheiat! Câştigă lentile de contact AIR OPTIX Night&Day AQUA şi Dailies oferite de Optimed!

Castigatorii lentilelor AONDA sunt Alexandra Tanase si Marina Voicu.

Castigatorii lentilelor Dailies sunt: Oneth Ciprian, Dragan Monica, Ramona Roman, Victor Andrei Bodiut, Dragne Corina, Pasare Rodica Mihaela, Mihaela Vascu, Agrezeanu Daniela, Buzenchi Oana, Oana Stefan.

Asteptam datele de contact intr-un mail cu subiectul „Concurs Optimed” pe adresa office@instilulmeu.ro.

InStilulmeu.ro şi Optimed te invită la concurs! Când stilul de viaţă e o provocare, alege lentilele care … fac faţă zi & noapte! AIR OPTIX Night&Day AQUA lucrează şi când te odihneşti! Premii: 2 seturi AONDA – lentila cu cel mai MULT oxigen si CONFORT 30 de zile (si nopti) şi 10 seturi de lentile de contact DAILIES.

Înscrie-te acum completând câmpurile de mai jos şi descriind o situaţie din viaţa ta potrivită pentru a purta lentilele AIR OPTIX Night&Day AQUA şi urmând condiţiile de mai jos.

AIR OPTIX Night&Day AQUA sunt soluţia optimă pentru persoanele care doresc să poată aţipi sau dormi fără griji cu lentilele de contact pe ochi, pentru că au un stil de viaţă dinamic şi un program imprevizibil. Este cazul celor care lucrează mai multe ore pe zi, al celor care au o viaţă socială intensă sau care călătoresc des, precum şi al mamelor care trebuie să aibă vederea clară oricând se trezesc sau al studenţilor cu program aglomerat. Citeşte mai multe  AICI.

Lentilele DAILIES® sunt ideale daca iti doresti convenienta si lipsa de griji a lentilelor de unica folosinta: nu necesita intretinere, ai o noua pereche in fiecare zi. Sunt recomandate in special pentru port ocazional pe timpul zilei, cand faci sport, in vacante/concedii, la iesiri cu prietenii.

Află detalii despre lentilele de contact care ţi se potrivesc pe http://www.facebook.com/Lentiledecontact.CibaVision

Condiţii:

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook Lentile de contact CIBA Vision Click AICI.

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

Trebuie să dai SHARE concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  30 mai – 20 iunie. În cursul zilei  de 21 iunie vor fi anunţati câştigătorii.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.