Concurs incheiat! Câştigă un set de cosmetice oferit de Fontana Contarini!

InStilulMeu.ro și Fontana Contarini te invită să participi la concurs! Intră pe www.fontanacontarini.ro, alege produsul preferat și postează link-ul produsului în zona de comentarii articol (în această pagină de concurs) şi poţi fi câştigătoarea setului format din Sclipici Magic Sparkle, Tuş pentru ochi,  Ruj pentru buze.

Perioada de desfăşurare  12 aprilie – 26 aprilie. Citeşte toate condiţiile de participare în partea de jos a paginii.

 Câștigătorul este: Alina Marin. 

Sclipici – Magic Sparkle

O pulbere Pearl obţinută din minerale naturale, cu o aromă plăcuta care poate fi aplicată pe păr, faţă şi decolteu pentru un gram de luminozitate şi eleganţă. Ambalajul din sticla de lux şi pompa spray ne aminteşte de stilul retro de parfumuri, conferind produsului un sentiment de bogăţie şi rafinament.

Tuş pentru ochi

Acest produs a fost creat în colaborare cu un grup german, făcând posibilă introducerea unui dermatograf lichid, cu o formulă care aderă la pleoapă toată ziua printr-un polimer extraordinar de eficient. Datorită pigmenţilor atent selecţionaţi, se obtine o nuanţă intensă, strălucitoare.

 

Ruj pentru buze

Cu rol de îngrijire, disponibil în peste 80 de nuante mate, sidefate şi strălucitoare, de lungă durată. Se aplică direct pe buze după folosirea conturului sau cu ajutorul pensulei speciale.

Condiţii:

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook Fontana Contarini Click AICI.

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este 12 – 26 aprilie. În cursul zilei  de 27 aprilie vor fi anunţaţi şi cei  câştigători.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.