Concurs! COLOR 2nd Year Anniversary – DIXON, ÂME, BRUNO PRONSATO

ÎnStilulmeu.ro şi COLOR te invita la concurs si poti castiga 2 invitatii duble la acest eveniment!

Ceea ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea:

„Pentru tine care a fost cel mai tare COLOR party la care ai participat”?

Raspundeti la intrebare folosind formularul de comentarii din josul paginii sau adresa de email office@instilulmeu.ro

COLOR aniversează 2 ani de activitate pe 22 martie, ani pe care îi sărbătorim cu o noapte de techno elegant intr-un context Absolut magic.

Pentru prima dată în România ca Innervisions și în back2back, cavalerii Âme și Dixon își fac excepționala apariție alături de Bruno Pronsato, vizionarul Romatic Techno care le-a stârnit interesul lui Ricardo Villalobos și Zip și autohtonii Kozo și Fouchat.

Totul se petrece la Atelierul de Producție (cu un nou sistem de sunet intens și ventilație recent inaugurată), acolo unde acum 2 ani COLOR începea șirul evenimentelor.

Mai multe detalii despre eveniment aici

Trebuie sa dai Like Paginii de Facebook COLOR Click aici 

 Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click aici.

Trebuie să dai SHARE concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii! Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse. Perioada de desfăşurare a concursului este  18 martie – 20 martie. În cursul zilei de 20 martie  vor fi anunţati câştigătorii. Premiile se vor acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului. După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.