Concurs incheiat! Câştigă unul dintre cele 3 seturi oferite de Manufaktura!

InStilulMeu.ro și Manufaktura te invită să participi la concurs! Intră pe www.manufaktura.com.ro, alege produsul preferat și postează link-ul produsului în zona de comentarii articol (în această pagină de concurs) şi poţi fi una din cele 3 fericite câştigătoare a seturilor formate din şampon regenerant cu extracte din bere şi cereale şi burete lufa naturală. Perioada de desfăşurare  3 aprilie – 17 aprilie. Citeşte toate condiţiile de participare în partea de jos a paginii.

Castigatorii sunt: Alexandra Vlad, Iuliana Mocanu, Dana Minea.

Şamponul produs pe bază de excelenta bere cehească şi de extracte din grâu, reduce fragilitatea părului şi îl face mai puternic şi mai strălucitor. Extractul de hamei stimulează creşterea părului şi calmează pielea scalpului. Acest sampon protejează părul, conferă volum, degreseaza părul şi este recomandat pentru utilizare zilnica. Aroma sa delicioasă este dulce-amăruie.

Condiţii:

 

  1. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Manufaktura  Click AICI.
  2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.
  3. Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

 

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este 28 Martie – 11 Aprilie 2012. În cursul zilei  de 12 aprilie vor fi anunţaţi şi cei 3 câştigători.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.