Cât de sigure sunt genele false?

Cu toate ne dorim gene lungi și bogate, iar pentru a obține acest rezultat apelăm la mici trucuri, cel mai adesea fiind vorba despre mascara. Însă atunci când acesta nu-i de ajuns, ne îndreptăm atenția către genele false. Dar cât de sigure sunt de fapt acestea?

Genele false sunt periculoase dacă sunt aplicate incorect. Lipite între ele la radăcină, de exemplu, îți pot distruge genele naturale, determinând căderea lor. Trebuie să ai mare grijă, fiindcă dacă smulgi o geană naturală de 20 de ori, aceasta nu va mai crește la loc.

Convinge-te că totul este sigur. Dacă vrei gene false, du-te la un salon specializat în aplicarea lor și nu la un salon de unghii sau la un coafor. Asigură-te că folosesc lipici farmaceutic și uită-te cu atenție la gene înainte să-ți fie aplicate. Dacă sunt făcute din plastic sau sunt prea grele, roagă-i să-ți aplice genele cu cea mai mică greutate și cu o grosime cât mai apropiată de genele tale naturale.

Evită un dezastru. Asigură-te că cel care îți aplică genele este un cosmetician acreditat. La sfârșit, cea mai simplă cale prin care poți să afli dacă au fost aplicate corect este să folosești o scobitoare cu care să separi genele. Dacă scobitoarea râmâne între gene, acest lucru înseamnă că sunt lipite între ele.

În acest caz, genele naturale au de suferit, așa cum am menționat și mai sus. Într-o astfel de situație, genele false trebuie îndepărtate imediat, dar niciodată la același cosmetician care ți le-a aplicat. Nu vrei să repeți aceeași greșeală. Dacă însă genele false nu sunt lipite între ele, înseamnă că au fost aplicate corect.

Genele false aplicate corect aduc beneficii. Genele tale naturale vor crește mai sănătoase și mai lungi, din moment ce nu mai folosești mascara. Dimineața vei arată minunat chiar înainte de a aplica machiajul, iar acest lucru îți poate aduce ceva timp în plus la începutul zilei.

Genele lungi și frumoase sunt o marcă a feminității, așa că trebuie să le acordăm grijă maximă. Iată și câteva sfaturi de la experți pentru a avea gene sănătoase:

Evită să folosești mascara rezistentă la apă. Radăcinile genelor tale trebuie să respire ca ele să poată crește. Mascara rezistentă la apă împiedică acest lucru.

Folosește cu atenție ondulatorul de gene, întrucât îți poți smulge din gene.

Dacă vrei ca genele tale să crească mai lungi și mai bogate, introduce mai multă carne, lactate, pește și ouă în alimentația ta. Proteinele din astfel de alimente stimulează creșterea genelor.

Un alt aliat al genelor frumoase este uleiul de ricin, pe care îl poți aplica seara înainte de culcare cu ajutorul unei periuțe speciale. Dimineata, clătește cu apă călduță.

Un trend în vogă vara aceasta îl reprezintă extensiile de gene aplicate doar în colțul ochiului. Nu numai că acest tip de extensie îi conferă privirii tale un plus de senzualitate, dar costă si mai puțin decât un set complet de gene false.

 Cătălina Turlan

Sursa foto:

kristenoreilly.com