Câteva modalităţi de a câştiga bani pe internet

În mediul online exista nenumărate oportunităţi de a câştiga un venit suplimentar. Dacă sunteţi începători, vă vom descrie câteva idei care s-ar putea să vă ajute, în această activitate. Aşa că vă voi prezenta cele mai folositoare idei de a câştiga bani pe internet.

Lucraţi independent

Dacă aveţi dorinţa de muncă, în mod sigur, un job vă aşteaptă. Ofertele de muncă în mediul virtual apar la tot pasul ca şi în viaţa reală, aşa că nu trebuie decât să profitaţi de ele. Dacă aveţi un talent spre a scrie frumos, atunci trebuie să aplicaţi pe siteurile care caută scriitori de articole sau cărţi.

Dacă aveţi cunoştinţe de web design, programare sau Photoshop atunci cu siguranţă oportunităţile de o nouă colaborare sunt la tot pasul. Pentru asta vă recomand să verificaţi siteul freelancer.com unde veţi găsi mai multe detalii.

Reclame Adsense

Programul AdSense este lansat de Google şi vine în ajutorul tuturor celor care deţin un blog sau un site şi vor să câştige bani cu reclamele care rulează pe siteul lor. Astfel după ce vă faceţi un cont pe AdSense primiţi un cod html cu reclamele care vor urma să ruleze pe siteul dumneavoastră. În felul acesta, nu puteţi decât să aşteptaţi ca vizitatorii să dea click pe ele.

Vinde online

Vânzările online au crescut în ultimul timp semnificativ, iar ca să câştigaţi bani din asta vă trebuie creativitate şi ceva timp liber pentru aţi pune afacerea în aplicare. Trebuie doar să creaţi un produs, să îl listaţi pe siteurile de cumpărături online de tipul okazii.ro, să căutaţi cele mai bune oferte de transport al produsul către destinatar şi să aşteptaţi noi comenzi.

Deveniţi autorul unui blog

Dacă vă place să scrieţi şi aveţi un hobby atunci este timpul să vă faceţi un blog. Investiția consta doar în timp, pentru că sunt atâtea platforme care oferă găzduire gratuită. Începeţi să postaţi regulat pe blog, iar atunci veţi fi cooptat în diverse campanii publicitare sau puteţi vinde linkuri şi produse pe blog.

Vinde-ţi pozele

Sunteţi pasionat de arta fotografică şi aveţi multe fotografii în calculatorul personal, atunci trebuie doar să le listaţi pe siteurile de profil: istockphoto.com sau shutterpoint.com iar la fiecare vânzare, veţi primi un procent din încasări.

Câştigaţi bani jucând

Pe moola.com sunteţi plătit dacă vă jucaţi. Atunci când vă faceţi cont pe site primiţi un bănuţ iar pentru fiecare joc câştigat vă dublaţi suma de bănuţi acumulată. Siteul câştigă sume considerabile din reclame iar o parte din ele sunt destinate jucătorilor.

Câştigaţi bani din afiliere

Găsiţi un produs în programul de afiliere pe care aţi vrea să-l vindeţi şi direcţionaţi potenţialii cumpărători spre acest produs. Fiecare produs promovat are inserat un link unic, iar pentru fiecare cumpărător al acelui produs, primiţi un procent din valoarea produsului.

Creaţi un logo

Dacă aveţi calităţi artistice şi cunoaşteţi programele de editare a pozelor, atunci trebuie să încercaţi crearea de logouri pentru diferite siteuri. Astfel fiecare site proaspăt lansat are nevoie de un logo care să reprezinte siteul. Atunci interveniţi dumneavoastră şi creați un logo pentru siteul respectiv, contra unei sume de bani pe care o stabiliţi în prealabil cu potenţialul client.

Succes în idei cât mai originale!

Anca Spulber

Sursa foto:

simoncotter.com

theuglycow.net