Catrinel Menghia este Creative Director-ul revistei Cockaigne

 

Începând din această lună, Catrinel Menghia se alătură echipei revistei Cockaigne în calitate de creative director. Fotomodelul internaţional va coordona direcţia artistică a revistei alternative de lifestyle şi fashion.

Totodată, Cockaigne, care până acum a putut fi răsfoită online, va face un pas important în luna septembrie, lansând prima ediţie pe print.

Pe coperta noului număr se va afla însăşi Catrinel Menghia. „Noul număr al Cockaigne abordează conceptul „Retrofuture” în editoriale foto semnate de unii din cei mai apreciaţi fotografi români de fashion precum Ionuţ Staicu, Cosmin Gogu, Cristian Niculae sau Vlad Bîrdu şi în texte care sondează diferitele proiecţii şi aşteptări legate de viitor, pe care oamenii din trecut le aveau”, a precizat Ioan Dăescu, editor-in-chief Cockaigne.

Numărul 6 al revistei Cockaigne va avea peste 200 de pagini, va fi tipărit în aproximativ 3.000 de exemplare şi va beneficia de distribuţie naţională.

Catrinel Menghia a anunţat că se alătură echipei Cockaigne la finalul săptămânii trecute, în cadrul festivalului de modă Feeric Fashion Days, eveniment ce a avut loc la Sibiu.

Echipa revistei este alcătuită din Catrinel Menghia (Creative Director), Ioan Dăescu (Editor in Chief), Cristian Niculae (Director of Photography), Adrian Cozma (Art Director) şi Ştefan Straton (Media Manager).