Ce nu ştiai despre grădina zoologică din Londra?

Ţi-ai plănuit o excursie în Londra şi printre obiectivele tale e află şi grădina zoologică? Iată câteva informaţii de care ai nevoie atunci când alegi să o vizitezi:

Istoria ne spune că grădina zoologică din Londra este una dintre cela mai vechi din lume şi poate fi locul unde a apărut cuvântul „zoo” (grădină zoologică). A fost înfiinţată în 1827 în Regents Park.

În ceea ce priveşte conservarea speciilor, grădina zoologică din Londra protejează habitatul natural al speciilor şi se ocupă şi cu salvarea speciilor aflate în pericol de dispariţie.

Găzduieşte 750 de specii diferite şi a dezvoltat activităţi interactive pentru copii. Acestea se  concentrează pe educaţie şi respect pentru animale.

Sfaturi pentru vizitatori: Copiii cu varsta sub 16 ani trebuie sa fie insotiti de un adult. Ultimul bilet se va vinde cu o ora inainte de inchidere. Pentru cine doreste sa faca poze pentru uz comercial, este nevoie de permisiune oficiala care trebuie obtinuta din timp prin contactarea administratiei gradinii zoologice.

Anca Antofie