Ce produse de îngrijire alegi pentru el?

Partenerul tău obișnuiește să împrumute deodorantul și gelul tău de duș și a îndrăgit crema ta pentru față? Sau este tipul de bărbat preocupat ca produsele pe care le folosește să fie create special pentru bărbați și îi place să aibă propria trusă de îngrijire? Dacă face parte din prima categorie, misiunea ta este una foarte importantă. Pielea și părul bărbaților au proprietăți diferite de cele ale femeilor și, de aceea, este important ca produsele folosite să fie create special pentru bărbați, fiind adaptate caracteristicilor și nevoilor lor.

Ținând cont de toate aceste aspecte, specialiștii de la Farmec au lansat Gerovital H3 MEN, gama completă de îngrijire pentru bărbați, care include șampoane, gel de păr, deodorante antiperspirante, gel de duș, produse pentru și după bărbierit și cremă antirid, toate create după chipul și asemănarea lui.

De ce produsele tale pentru ten nu sunt cea mai bună alegere pentru el?

Răspunsul se regăsește în trăsăturile distincte ale pielii bărbaților: aceasta este mai groasă și se ridează mult mai greu, însă ridurile sunt mai adânci și mai evidente atunci când apar. Totodată, hormonii masculini conținuți de pielea bărbaților duc la o secreție mai mare de sebum, iar tenurile cu tendințe de îngrășare formează riduri mai greu decât cele uscate. În plus, soarele, fumatul, înaintarea în vârstă, fluctuațiile de greutate sau caracteristicile personale completează setul de cauze care duc la apariția ridurilor inestetice.

Au femeile mai multe riduri decât bărbații?

Răspunsul este nu, însă tenul bărbaților are tendința de a-și dezvălui primele semne ale bătrâneții în jurul vârstei de 30-35 de ani, spre deosebire de majoritatea femeilor, care își observă primele riduri cu cel puțin 5 ani mai devreme.  Cu toate acestea, odată instalate, ridurile bărbaților se pot accentua într-un ritm extrem de alert și nu mai pot fi estompate la fel de ușor ca cele ale femeilor. Crema antirid Gerovital H3 MEN asigură pielii lui hidratarea de care are nevoie și îi menține aspectul sănătos și neted al pielii pentru cât mai mult timp.

Print

Când ar trebui bărbații să înceapă să folosească produse antirid?

Specialiștii susțin că acestea pot fi aplicate încă de la primele semne ale îmbătrânirii, indiferent de vârstă. Și în cazul ridurilor, prevenția este mult mai eficientă decât tratarea, așa că o atenție specială acordată tenului poate amâna apariția semnelor de îmbătrânire prematură a pielii.

Un rău necesar – bărbieritul

Pielea bărbaților are nevoie de o îngrijire specială și în timpul bărbieritului, care agresează pielea și o deshidratează. Spuma de ras și balsamul după ras Gerovital H3 MEN au formule blânde, care  accelerează procesul natural de vindecare al pielii și nu conțin alcool, acesta având obiceiul de a provoca iritații.