Ce spune despre el locul în care locuiește?

Spațiul în care locuiește poate spune foarte multe lucruri despre stilul său de viață, fiind de cele mai multe ori ca o carte de vizită. Mergând la el acasă poți afla lucruri pe care nu ți le-a spus și detalii care relevă o parte din calitățiile și defectele lui. Trebuie doar să fii puțin atentă în jurul tău.

Are foarte multe poze cu el- acest lucru poate arăta preocuparea lui exagerată față de propria persoană, dar și latura lui narcisistă, care va pretinde mai devreme sau mai târziu să-l așezi pe el în centrul universului tău.

Atenția sa la detalii- fii atentă la cum este aranjat spațiul, pentru că dacă lucrurile sunt puse toate la un loc, fără o legătură între ele, atunci nu este o persoană care acordă prea multă atenție la detalii.

Cât este de practic- poți vedea dacă obiectele îi sunt de un real folos sau le ține doar pentru a se mândri în fața prietenilor.

Are mai multe produse cosmetice decât tine- este foarte bine dacă se îngrijește, dar din nou excesul poate arăta o grijă exagerată față de propria persoană.

Are PS3, X Box sau Wii- poate fi la prima vedere un amator de jocuri, un mod de relaxare după job. Dar dacă petrece foarte mult timp jucându-se, trecând de linia de relaxare și amuzament, atunci există riscul de a se îndepărta de viața socială și implicit îi va fi mai greu să interacționeze cu alte persoane.

Poți afla cu ușurință pasiunile sale- așa poți afla ce citește, ce muzică ascultă, ce colecționează, al cărui stil este adept: clasic, modern etc.

 Cât este de ordonat- dacă lucrurile sunt puse în ordine, atunci este o persoană ordonată și organizată, dar dacă are lucrurile ordonate după culori, după literele cu care încep, atunci situația se schimbă și poate fi o persoană rigidă, fixistă, căruia nu îi va plăcea să iasă din zona sa de confort și care va vrea tot timpul să controleze tot ceea ce se întâmplă.

Denisa Cristache

Sursa foto: google.com