Cea mai controversata colectie a anului – Barbie Funeral by Zsolt Popa – la RFTB

14-16 oct 2014 - RFTB zsolt popa barbie funeral

RFTB – ediţia de toamnă

eveniment organizat de

Business Texin şi Fashionandbeauty.ro în parteneriat cu Jolidon şi Asociaţia Culturală Pro Transilvania

Cea mai controversată colecţie a anului Barbie Funeral by Zsolt Popa la RFTB

 

O prezenţă surprinzătoare la Salonul RFTB din această toamnă, designerul Zsolt Popa din Satu Mare a decis să ȋşi prezinte controversata colecţie chiar ȋn faţa celor care l-au contestat – mass media centrală.

Oameni de presă, psihologi, educatori şi-au reunite forţele ȋn emisiuni TV, articole de presă, comentarii pentru a contesta o propunere a modei din acest sezon care a avut loc ȋn nordul ţării: colecţia “Barbie Funeral” by Zsolt Popa. Designerul sătmărean a abordat ȋn colecţia sa o temă mai puţin obişnuită ȋn România– BDSM-ul – o temă ajunsă ȋn mainstream datorită bestsellerului “Cinzeci de umbre ale lui Grey” – “Fifty Shades of Grey” un roman de dragoste şi erotism apărut ȋn 2011 care a bulversat piaţa literaturii universale.

Zolt Popa a refuzat constant să dea explicaţii presei, dar a hotărât să ȋşi supună colecţia testului suprem: piaţa. De aceea a decis să ȋşi aducă creaţiile la RFTB, salonul profesionst al industriei modei pentru a vedea care este reacţia publicului de specialitate faţă de propunerile sale vestimentare.

Vă invităm deci la ediţia de toamnă a RFTB-ului pentru a viziona “Barbie Funeral” by ZSolt Popa.

Ediţia de toamnă a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfăşura ȋn perioada 14 – 16 octombrie, ȋn centrul capitalei, la Complexul Crystal Palace Ballrooms!

Colecţiile pregătite a fi expuse ȋn vederea contractărilor la RFTB vor fi pentru sezonul:

primăvară/vară 2015 (confecţii)

toamnă/iarnă 2015-2016 (ţesături)

Salonul de tendinte – pentru sezonul toamnă/iarnă 2015-2016