STACCATO a lansat colecția primavară/vară 2013 by Ground Zero la Paris Fashion Week

STACCATO, unul dintre cele mai cunoscute branduri internaționale de pantofi, a lansat la Paris Fashion Week colecția primavară/vară 2013 by Ground Zero, casa de modă londoneză a fraților Eri&Philip Chu.

Designerii STACCATO, în colaborare cu Ground Zero, au propus pentru noua colecție pantofi și clutch-uri având ca temă centrală “She is electric!”. Creațiile au combinat stilul edgy, cu elemente robotice, cu cel feminin, rezultând piese îndrăznețe, dar cu un aer glam, într-o balanță perfectă a stilurilor. Prezentarea a avut loc pe 30 septembrie, în pavilionul Wagram, aflat pe Avenue de Wagram, Paris.

Colaborarea vine după un alt crossover de success al celor două branduri: colecția toamnă/iarnă, denumită “Shoes to die for!”, inspirată de regalitatea britanică.  Royal glamour și accentele metalice sunt câteva dintre highlight-urile colecției care va fi disponibilă din noiembrie și în magazinele din România.

Aceasta va fi găsită în magazinele STACCATO din București, în AFI Palace Cotroceni și în cel din Iasi, în Palas Mall.

Cu un spirit contemporan și chic, STACCATO, creat în 1998 în capitala asiatică a modei, Hong Kong, reprezintă un stil de viață modern și elegant, fiind dedicat fashionistelor independente și încrezătoare. Brandul propune întodeauna încălțăminte stylish, ușor de accesorizat ținutelor diverse, adaptată celor mai variate dorințe.

Înființat în 2003 de cei doi frați, Eri&Philip Chu, Ground Zero este definit de credința acestora că totul pornește de la zero, unde posibilitățile sunt nelimitate – „Zero could be everything”. În timp, Ground Zero și-a creat propriul stil, îndrăzneț și unic, mai ales prin combinarea printurilor grafice cu tăieturi  asimetrice.