Cea mai exclusivistă petrecere apres-ski, marca Peroni Nastro Azzurro

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, a sărbătorit iarna printr-un eveniment exclusivist, care a redat atmosfera unei petreceri apres-ski. Evenimentul face parte din campania “L’Inverno Peroni” și a reprezentat punctul culminant al proiectului Collaborazioni.

Prin implicarea unora dintre cei mai talentați designeri şi bloggeri pasionaţi de lifestyle-ul italian, misiunea Collaborazioni a fost aceea de a crea piese vestimentare care să transforme costumaţia de pe pârtie într-o ţinută specială, elegantă, potrivită petrecerilor apres-ski. Cele trei echipe de colaboratori care au acceptat provocarea Peroni au fost formate din designerul Nadia Popescu și bloggerul Irina Markovits, designerul Mihai Dan Zarug și bloggerul Claudiu Enescu și designerul Kinga Varga și bloggerul Ana Maria Morodan. Fiecare echipă de colaboratori a răspuns provocării de a-și reinterpreta propriul stil creativ într-o manieră italiană cu mult entuziasm și creativitate.

Nadia Popescu și Irina Markovits au creat un accesoriu elegant din blană, cu diferite funcționalități. Dacă în timpul zilei acesta poate fi purtat pe cap sau înfășurat în jurul gâtului, seara devine un şal menit să îmbrace umerii. Accesoriul îmbină trei materiale diferite. O parte este realizată din blană naturală, iar cealaltă din dantelă și catifea.

Mihai Dan Zarug și Claudiu Enescu au realizat două variante în culori diferite pentru o piesă vestimentară masculină. Prima este inspirată din culorile Peroni, o haină bleumarin din lână, cu pungi de buzunar roșii și fermoare metalice argintii cu banda albă. Cea de-a doua haină este o combinație de beige cu negru în carouri, cu fermoare beige. Datorită modului în care au fost croite hainele, a multiplelor fermoare pe care le prezintă, haina poate fi inclusă în mai multe ținute, devenind chiar si vestă.

Kinga Varga și Ana Maria Morodan au propus un obiect de design feminin multi-funcțional. În cadrul ținutei de zi, obiectul poate fi purtat pe post de vestă, iar seara, la petrecerea après-ski, același obiect se poate transforma cu ușurință într-o rochie lungă, elegantă și feminină, datorită unor anumite sisteme de prindere. Cele două colaboratoare au ales albul și tricotul, un material reprezentativ pentru designer.

Colaboratorii au fost totodată și gazdele evenimentului, bucurându-se de prezența unor invitați selecți din lumea modei, dar şi îndrăgite vedete din televiziune, precum Andreea Esca, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Aylin Cadîr, Valentin Butnaru sau Livia Dilă. Aceștia au admirat obiectele realizate de designeri printr-o prezentare de modă inedită. Clasicul catwalk a fost transformat într-o sedință foto de fashion care a avut loc chiar în timpul evenimentului. Rând pe rând, modelele apăreau în fața camerei de fotografiat și exemplificau fiecare modalitate prin care puteau fi purtate piesele vestimentare.

L’Inverno Peroni continuă cu evenimentele de pe pârtia de ski din Poiana Braşov, unde stilul italian va fi din nou pe deplin pus în valoare. Aici vor fi recreate spaţii de relaxare unde te vei putea bucura de un moment Aperitivo împreună cu Peroni şi cu prietenii tăi. Urmăreşte întreaga campanie pe www.peroniitaly.ro!