Ceasul – accesoriul util si pretios purtat cu orice tinuta

Fie ca e vorba de o tinuta chic, office sau casual, ceasul isi face loc in topul accesoriilor purtate zilnic de femei si de barbati. Oxette ofera modele care se muleaza pe gusturile tuturor, utilizand concepte originale si tehnnologie performanta. Aceste accesorii sunt deosebite datorita materialelor unice si pretioase folosite in combinatii si aliaje surprinzatoare.

Lansat in 1998 in Salonic, Grecia si facandu-si apoi aparitia in Romania in anul 2003, brandul Oxette s-a remarcat nu numai prin designul modern si inovator, ci si prin raportul profitabil calitate-pret, factori care au avut un impact sesizabil asupra clientelei internationale. Conceptul care domina in randul bijuteriilor, ceasurilor si a accesoriilor este fashion jewelry.

Materiale rafinate pentru ceasuri speciale

Unite in motive geometrice unice, materiale precum metale fara nichel se impletesc cu bucati fine de piele in crearea umor modele deosebite de cadrane si curele. Acoperite cu rodiu sau aur de 18 karate, ceasurile Oxette devin adevarate obiecte de arta prin maiestria texturilor regasite in mecanism si design.

„Curelele detaliate de piele lacuita, cadranele rezistente la apa realizate din otel inoxidabil, mecanismul japonez sunt doar cateva elemente ce duc la constructia unui ceas rezistent si rafinat”, marturiseste echipa de designeri Oxette.

Nici pietrele semipretioase nu lipsesc din reteta, ceasurile si accesoriile Oxette avand in compozitie cristale naturale, folosite pentru realizarea unor accesorii utile si de calitate.

Imbinarea reusita intre util si frumos

Interiorul cadranelor se distinge prin stralucirea adusa de cristalele naturale ce tin locul cifrelor. Fiecare ticait dezvaluie eleganta si atentia la detalii pe care specialistii au investit-o in realizarea fiecarui ceas. Astfel, pe langa utilitatea initiala de a preciza timpul cu exactitate, produsele Oxette se transforma in veritabile giuvaiere.

„Colectia Oxette include modele sport, office, simple si complexe, sofisticate si glamour, bazandu-se pe conceptul mix and match. Calitatea oferita este asigurata de un certificat de garantie valabil doi ani de zile”, sustine Oxette.

 

Despre Oxette

Oxette este un brand international care detine o pozitie de top pe piata bijuteriilor, definit prin conceptul de fashion jewelry. Utilizand tehnologie de varf si design original, acesta comercializeaza bijuterii din argint, accesorii si ceasuri de dama sau de barbati. Brandul Oxette este prezent in Romania prin intermediul francizei detinute de firma Perideo International.

Mai multe informatii se gasesc la www.oxette.gr si pe pagina de Facebook www.facebook.com/oxette.romania.