Cedeaza tentatiei Palmolive Gourmet

Palmolive Gourmet

Ți-ai dorit vreodată o lume în care să te poți delecta în voie cu gustul dulce al ciocolatei și vaniliei cremoase, fără să te îngrijorezi de efectul asupra siluetei tale? Cu noile creme de duș Palmolive Gourmet poți ceda tentației aromelor intense de ciocolată, căpșune dulci, vanilie cremoasă și piersici proaspete, fără nicio calorie!

Răsfață-te în timpul dușului cu experiența unică gourmet, care îți va transforma baia într-un festin sensorial. Cu noile creme de duș Palmolive Gourmet, dușul zilnic devine o experiență irezistibilă de care nu te vei mai sătura.

Gama de creme de duș Palmolive Gourmet îți oferă gustul complet al unui desert savuros, făcându-te să te simți mai seducătoare ca niciodată. Alege dintr-un meniu de patru variante delicioase:

  • Noul Palmolive Gourmet Chocolate Passion cu extracte îmbietoare de cacao;
  • Noul Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure cu extracte seducătoare de vanilie;
  • Noul Palmolive Gourmet Peach Delight cu extracte aromate de piersică;
  • Noul Palmolive Gourmet Strawberry Touch cu suc de căpșune.

Gama este disponibilă în hypermarketuri și supermarketuri, la prețul mediu de 10 lei 250ml / 15 lei 500ml.

Produse disponibile:

Crema de duș Palmolive Gourmet Chocolate Passion 250ml și 500ml
Crema de duș Palmolive Gourmet Vanilla Pleasure 250ml și 500ml
Crema de duș Palmolive Gourmet Peach Delight 250ml
Crema de duș Palmolive Gourmet Strawberry Touch 500ml

 

Despre Palmolive:

  1. J. Johnson a deschis în anul 1864 o mică spălătorie și o fabrică de săpun în Milwaukee, Wisconsin. Fiul său Caleb s-a alăturat afacerii, iar în anul 1898 a creat un săpun verde, plutitor, bazat pe uleiuri de palmier și de măsline. L-a numit Palmolive. Nemulțumit, a căutat un ingredient care ar produce ceva mai dens și mai rafinat. A găsit acest ingredient la Târgul Mondial de la St. Louis din 1904, iar noul Palmolive a devenit mai asemănător cu săpunurile de toaletă care erau importate din Franța. În anul 1916, B. J. Johnson Soap Company și-a schimbat numele în Palmolive Company. Colgate și Palmolive au fuzionat în 1928.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.colgate.ro/app/PalmoliveEU/Equity/RO/range/gourmet.cwsp.