Cele mai bune aplicaţii pentru ascultat muzică pe iPhone

Între funcţiile uzuale pe care iPhone le oferă şi divertismentul pe care-l furnizează, l-ai putea ţine lipit de mână atunci când eşti treaz. Şi noi la fel. Poate ai auzit dictonul „Există o aplicaţie pentru asta!” – şi chiar există!

Îţi aducem distracţie şi aplicaţii utile pentru iPhone-ul tău în fiecare săptămână. Dacă esti un iubitor de muzică, nu ai nevoie de un dispozitiv special pe desktop pentru a te bucura de melodiile preferate. Descarcă unul dintre aceste aplicaţii numai bune de ascultat muzică pe iPhone and rock on!

Înainte de iPhone am avut iPod-ul, acel dispozitiv magic pentru care nu avea nevoie de CD, îţi reda muzica favorită şi era portabil. Astăzi avem opţiuni nelimitate pentru a asculta muzică, iar iPhone-ul este una dintre ele. Acum poţi descărca o aplicaţie pentru ascultat muzică, eliminând nevoia de a plăti pentru fiecare melodie.

Pandora Radio

Poate că ai Pandora Radio pe calculator, dar ai descărcat aplicaţia pentru iPhone? Pandora este o aplicaţie gratuită care îţi redă muzica preferată prin crearea unui post de radio special pentru tine. Îţi alegi unul dintre artiştii sau melodiile favorite şi Pandora se ocupa de restul. Aplicaţia Pandora Radio pentru iPhone este gratuită, dar pentru 3,99 dolari te poţi abona la Pandora One, care elimină toate reclamele şi îţi oferă posibilitatea de a personaliza mai multe lucruri.

Rhapsody

De la hit-uri până la melodii rare, Rhapsody are orice pentru oricine, cu un catalog de milioane de track-uri. Descarcă aplicaţia Rhapsody pentru iPhone pentru a te putea bucura de melodiile preferate Rhapsody.

Punctăm faptul că, în timp ce aplicaţia în sine este gratuită, Rhapsody este un serviciu de abonare cu plată. Însă vei primi 30 de zile gratuite atunci când descarci aplicaţia, dacă nu eşti deja abonat.

Slacker Radio

E în regulă să fii slacker (codaş) – cel puţin cu aplicaţia pentru iPhone Slacker Radio. Această aplicaţie pretinde să ofere conţinut mai personalizat decât oricare alt serviciu radio – muzică, Radio ESPN, sport live, ştiri ABC, comedie şi lista nu se termină aici.

Poţi crea playlist-uri, poţi naviga pentru a vedea conţinutul selectat şi chiar ascunde fişierele preferate pentru a le viziona atunci când nu ai conexiune internet. Această opţiune este cu plată.

Spotify

Vrei să accesezi 15 milioane de track-uri de la mii de artişti şi albume, toate de pe iPhone? Bineînţeles că vrei, aşa că descarcă aplicaţia Spotify pentr iPhone. Cu această aplicaţie pentru ascultat muzică poţi naviga pentru a vedea conţinutul online, poţi asculta muzică offline, poţi să dai share prietenilor, poţi sincroniza dispozitivele Apple şi chiar mai mult decât atât. Acesta este încă un serviciu pentru care trebuie să plăteşti atunci când se termină perioada trial.

Radio Disney

Nici o listă de aplicaţii pentru ascultat muzică nu poate fi completă fără una adresată copiilor. Aplicaţia Radio Disney pentru iPhone îţi permite să asculţi Radio Disney 24/7, în plus include caracteristici gratuite precum faptul că poţi cere o melodie sau o listă de melodii recent redate, opţiunea de a trimite o strigare şi multe altele.

Sursa foto:

iphonetopsites.com