Cele mai frumoase stiluri de machiaj

Face parte din rutina noastră zilnică: în fiecare zi, înainte de orice ieşire, avem grijă să ne machiem. Este un ritual foarte frumos, din care învăţăm ce anume ni se potriveşte şi cum putem să ne menţinem un aspect frumos pentru cât mai mult timp. Şi uneori, vrem puţină creativitate. Avem câteva stiluri de machiaj care sunt foarte simple şi de efect:

1. Un look neutru bine definit

Cu ajutorul unor nuanţe cât mai neutre se formează un efect dramatic care se potriveşte oricărei forme sau culori a ochilor. Este potrivit pentru orice ţinute, fie ea elegantă sau nu.


2. Tuşul, o metodă bună de a-ţi pune în evidenţă ochii

Tuşul conturează ochii într-un mod plăcut şi îi pun evidenţă fără să creeze efecte urâte. Asta dacă este aplicat în mod corect. La început este destul de greu să te obişnuieşti cu tuşul şi formarea unei linii potrivite este cam greu de realizat. De aceea ţi-am propus un ghid. Încearcă-l pentru că ochii conturaţi cu tuş sunt perfecţi pentru orice look şi în plus, dă senzaţia unor gene cu volum.

3. Un smokey-eye mai feminin

 

Clasicul smokey-eyes cere mult negru şi gri. Dar pentru un look simpatic şi sexy, menit pentru o ţinută mai feminină, noi vă propunem o combinaţie de roz cu mov.

4. Strălucire subtilă

 

În general sclipiciul este folosit pentru a atrage atenţia. Se folosesc culorii vii, pe tot ochiul. În acest caz, sclipiciul este folosit foarte subtil, atât ca să atragă atenţia într-un mod plăcut.

Saftiuc Anca

Sursă foto: girlsguideto.com