Cele mai romantice ritualuri pentru doi la spa de Valentine’s Day

Zilele dedicate iubirii sunt aproape iar echipa de terapeute asiatice de la THAIco Spa a pregătit 3 ritualuri romantice menite să îi poarte pe cei doi într-o călătorie senzorială unică.  Terapiile pentru cuplu sunt efectuate de 2 terapeuți, într-un  spațiu special amenajat pentru a induce starea de relaxare deplină și senzația de detașare de agitația și zgomotul urban. Sunt folosite uleiuri aromatice care hrănesc și catifelează pielea și răsfață simțurile iar toate terapiile încep cu un ritual floral pentru picioare.

Terapii de cuplu_THAIco SPA

Ritual „Magic Chocolate”

Ciocolata este cel mai eficient remediu natural care ajută la relaxare. Acest ingredient ajută la destinderea mușchilor tensionați sau dureroși și stimulează eliberarea ,,hormonilor fericirii”. Exfolierea corporală delicată cu ciocolată curăță pielea în profunzime, îndepărtează celulele moarte, tonifică și hrănește pielea și facilitează absorbția altor produse. Masca corporală cu spumă de ciocolată hrănește, catifelează și calmează pielea. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creşte nivelul de energie și induce starea de bine. Împachetarea corporală este urmată de o baie cu lapte prețios. Tratamentul continuă cu 80 de minute de masaj și are efect de remodelare, reduce aspectul de coajă de portocală, hidratează, netezește și revitalizează pielea.

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală cu ciocolată ~ Împachetare aromatică cu ciocolată ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj la alegere

Durată: 3h

 

Ritual “Flowers For Your Skin”

Totul începe cu o baie a picioarelor între petale de flori, urmată de o exfoliere corporală cu scrub din coajă de nucă de cocos şi parfumat cu extract de vanilie. Partenerii sunt apoi răsfățați cu un masaj de relaxare THAIco Signature, urmat de o baie cu lapte şi petale de trandafiri, în timpul căreia terapeutele asiatice vor efectua un masaj capilar pentru relaxare profundă. Totul este acompaniat de șampanie și bomboane de ciocolată.

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală cu cocos~Masaj THAIco Signature ~ Baie florală și masaj Capilar ~ Sampanie ~ Ciocolată

Durata: 2h30min

 

Ritual Spa „Honey Moon”

Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplină. Ritualul începe cu terapia hammam și continuă cu exfoliere corporală cu arome delicioase de trandafiri. Gomajul se îndepărtează cu o baie de lapte și petale de flori, însoțită de cocktail-uri aromate și fructe. La final, masajul hawaian lasă pielea hrănită, moale şi suplă.

Hammam ~ Exfoliere corporală cu trandafiri ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj Hawaian

Durată: 2h 30 min

 

THAIco Spa este cel mai nou centru spa din București, situat în Intrarea Sevastopol, nr. 1, într-o frumoasă vilă interbelică, la 2 minute de Piața Victoriei. Echipa de terapeuți THAIco Spa este formată din profesioniști originari din Thailanda, Indonezia și Filipine, ce au o experiență valoroasă de lucru în spa-uri de lux renumite din Orient.