Centrul Shakti: Culoarea părului care ţi se potriveşte

Culoarea  părului care ţi se potriveşte

În secolul nostru culoarea  părului este o tendinţă. Oamenii experimentează cand vine vorba de parul lor. Parul este proprietatea fiecaruia orice culoare ai alege depinde doar de tine. Totusi, nu poti alege orice culoare. Culoarea parului tau te poate face sa stralucesti dar de asemenea poti arata caraghios.

Daca te-ai hotarat sa iti schimbi culoarea parului trebuie sa stii ce ti se potriveste. Culoarea pe care o alegi te va face sa arati cum vrei tu sa apari. Culoare parului iti va scoate personalitatea ta in evidenta.

     

Acum, iata cateva metode de a-ti alege culoarea care ti se potriveste.

Incearca diferite peruci. Viziteaza un magazine de peruci si probeaza peruci de culori diferite. Probeaza si vezi daca ti se potriveste acea culoare. Perucile sunt ca parul natural, iti poti da seama imediat cum vei arata cu o anumita culoare. Ceea ce este bine la peruci este ca le poti purta si schimba de cate ori vrei tu.

Gandeste-te la culoarea parului vedetei tale favorite. Tinerii din ziua de azi isi imita artistii preferati. Le copiaza stilul inclusiv culoarea parului. Daca vrei sa faci acest lucru gandeste-te bine. Aveti aceeasi nuanta a tenului? Daca da, atunci culoarea parului vedetei tale favorite ti se potriveste, daca nu uita-te la alti artisti care au aceeasi nuanta a tenului tau. Uitandu-te la ei iti poti face o parare despre cum vei arata si tu.

Stabileste nuanta tenului tau. Sunt doua nuante de ten, una rece si una calda. Pentru a stabili cea pe care o ai tu verifica-ti venele la incheietura bratului. Daca sunt verzi atunci ai tenul cald dar daca sunt albastre atunci cu siguranta ai tenul rece. Cele mai bune culori pentru tenul cald sunt caramel, aramiu si blond si cele mai bune pentru tenul rece sunt maro, neutru si blond cenusiu.

Orice culoare de par ai alege, fi mandra si increzatoare. Tu vei cea care va purta parul si nu parul te va purta pe tine. Mergi pe strada si priveste lumea direct in ochi fiind increzatoare spunandu-ti: “aceasta sunt eu si asa vreau sa fiu, acceptati-ma asa!”

Cand crezi ca esti pregatita vino la Centrul Shakti si beneficieaza de servicii de calitate!

Promotia va continua si in perioada toamnei!

Vopsit + Spalat + Coafat par scurt/mediu – 165 RON
Vopsit + Spalat + Coafat par lung – 185 RON

Tuns + spalat + Coafat par scurt/mediu – 85 RON
Tuns + Spalat + coafat par lung – 95 RON

Spalat+ Coafat par scurt/mediu -60 RON
Spalat+ Coafat par lung – 70 RON

*Oferta valabila de luni pana miercuri la orice stilist cu exceptia senior stilistului

Mai multe pe www.centrulshakti.ro