Londa Nude Collection

#LondaNudeLook înseamnă accentuarea subtilă a culorii părului și evidențierea caracteristicilor unice ale fiecărei cliente în parte. Cu serviciul Londa Nude Look  poți obține o nuanță personalizată și autentică, care va scoate în evidență frumusețea naturală. De la nuanţa cea mai închisă de brunet și până la cel mai deschis blond, Londa Professional îți propune nuanțe noi și tehnici moderne pentru a obține un look subtil și elegant, numit #LondaNudeLook.

UN LOOK NATURAL ESTE ÎNTOTDEAUNA LA MODĂ

Ieși din tiparele clasicului dacă vrei să fi observată și șă atragi toate privirile. Cu noul serviciu Londa Perfect Nude iți vei evidenția trăsăturile, cu o culoare naturală și personalizată.

1 – NUDE COLLECTION –  PATRU NUANŢE NOI DE VOPSEA PERMANENTĂ

Nuanțele Nude Collection au fost create pentru a contracara rezultatele nedorite și pentru a oferi culori mai naturale, de la castaniu la bej, pe diferite baze de păr. Acestea se potrivesc tuturor tipurilor de ten, atât reci, cât și calde.

2 – CONSULTANȚA NUDE PENTRU A ALEGE CULOAREA DE PĂR POTRIVITĂ TENULUI

Nuanța parului nu se alege la o întâmplare. Ea tine cont de stilul tău, de alegerile pe care le faci în materie de culori, de ce anume iți dorești ca și culoare,  dar mai ales de nuanța pielii tale. Iar pe toate acestea nu le poate face decât, evident, stilistul tău Londa Professional.

Ce nuanțe alegi:

–           Pe cele care se potrivesc tenului tău, pentru că ele sunt cele care iți evidențiază frumusețea naturală;

– Cu cât este mai mic contrastul dintre culoarea părului şi cea a tenului, cu atât rezultatul va fi mai atrăgător.

 

3 – TEHNICA BLENDED NUDE:

Creează rezultate naturale multidimensionale folosind noile nuanţe din colecția Nude şi tehnica specială de colorare “Blended Nude”.

Cum funcționează technica blended nude?

Inspiraţi de aplicarea fardului de ochi, prin suprapunerea diverselor nuanţe, fără linii clare și drepte, specialiștii Londa Professional au creat o tehnică specială de aplicare a nuanțelor, folosind acelaşi principiu de aplicare și pe păr.

CÂND SE FOLOSEȘTE TEHNICA DE SECȚIONARE ȘI CÂND SE FOLOSEȘTE TEHNICA DE APLICARE A CULORII

SECȚIONAREA  = tranziţia delicată între diverse nuanţe. Secţiunile pe diagonală către faţă şi către spate sunt o modalitate perfectă pentru a lucra pe curbele capului.

APLICAREA CULORII = combinarea diverselor culori, cu o diferenţă între ele de maxim 1-2 trepte.

  • Zigzag, triunghi sau stea: o combinaţie de trei linii care creează o difuzie fină a culorii şi sunt ideale pentru părul tuns în scări.
  • Forme rotunde și ovale: creează accente de lumină sau o alternare de culori în formă circulară/ovală în jurul formei capului, rezultatul fiind un rezultat natural de culoare.
  • Secţiuni în diagonală, spre spate. Se creează o linie de culoare din faţă către spate atunci când părul este dat pe spate şi un evantai de culoare atunci când părul cade natural în faţă.
  • Secţiuni în diagonală, spre faţă. Se creează o linie de culoare atunci când părul cade natural în faţă sau un evantai de culoare, atunci când părul este dat pe spate.

Această tehnică se află în sinergie cu noua colecţie de nuanţe Nude şi cu noua pensulă de aplicare. Aplicarea culorii şi crearea secţiunilor pe păr se realizează mixând linii în diagonală și zig-zag, forme triunghiulare și rotunde, dar și un amestec delicat de culori pentru a obţine un rezultat natural.

4: ACCESORIU: Pensula de aplicare.

CUM SE FOLOSEŞTE

Descoperă noul accesoriu Londa Professional, pensula de aplicare Nude Blending Brush! Este un produs perfect de finisare care amestecă două nuanţe într-un mod natural și delicat. Se mai poate folosi și la tehnica freehand, obţinând astfel un rezultat foarte natural. Pensula are peri fini care elimină liniile groase. Aceștia sunt rezistenţi la culoare. Pensula poate fi folosită pentru orice culoare de păr sau cu orice produs de pre-decolorare.