Charme Boutique ,,must come”

Te-ai săturat de avalanşa de fake-uri în materie de pantofi, dar şi articole vestimentare, care a luat cu asalt online-ul, dar şi magazinele? Îţi doreşti să porţi ultimele creaţii de încălţăminte ale unor designeri celebri? În acest caz noua destinaţie de shopping este Charme Boutique (Dorobanţi 59, Bucureşti), cel mai nou magazin multibrand „luxury shoes”, care reuneşte importante branduri de lux internaţionale, precum John Richmond, Roberto Cavalli, Calvin Klein, Fendi, Baldinini, atât prin colecţiile pentru femei, cât şi cele pentru bărbaţi.

 În ultimii ani, în România, toată lumea îşi doreşte să poarte haine de podium, cu etichete branduite sau pantofi de designer. Furnizorii nu au făcut altceva decât să se adapteze la noul trend şi să răspundă solicitărilor, plasând marfă contrafacută în magazine aparent de lux sau online. Cumpărătorul, în necunoştiinţă de cauză, se lasă vrăjit de sigla aurie şi de preţul mai mic decât cel afişat de magazinele mama. Explicaţia este cât se poate de simplă, dar puţin credibilă, şi anume că la reprezentanţa oficială preţul este mai ridicat din cauza amplasării magazinului şi a cheltuielilor mai mari.

 Charme Boutique, o alegere de calitate

 ,,Charme Boutique a pornit din dorinţa de a crea un magazin de pantofi de lux pentru bărbaţi, întrucât pe piaţa din România nu există un astfel de concept, iar excesul de produse contrafăcute a luat mult prea mult amploare. Ulterior am inclus în selecţia de branduri şi colecţiile pentru femei, fiind mai mult o decizie de business, femeile fiind cele care iau decizia de cumpărare în cele mai multe cazuri. Preţurile produselor se situează între 200 şi 400 euro şi bineînţeles că vin cu un certificat de producător şi garanţie, singurele documente ce pot atesta originea lor”, explică Delia Stroea, manager Charme Boutique.

John Richmond, Roberto Cavalli, Calvin Klein, Fendi, Baldinini sunt câteva din brandurile existente la Charme Boutique.

Designer britanic avangardist, John Richmond, este creierul din spatele brandului de lux cu același nume, pe care poţi miza mereu dacă eşti în căutarea unui look avangardist.

Marca Roberto Cavalli este prezentă în peste 50 de ţări şi mai multe showroom-uri. Roberto Cavalli produce colecţii complete de îmbrăcăminte şi accesorii ce sunt prezentate pe marile podiumuri.

Articolele Calvin Klein sunt caracterizate prin culori neutre, fără zorzoane sau alte elemente care să atragă atenţia, mizând pe dobândirea eleganţei prin simplitate.

Fendi este un designer italian, iar compania ce îi poartă numele este renumită pentru celebrele genţi de mână baghetă.