Cholest Bio regleaza natural nivelul colesterolului!

Traim intr-un secol marcat de tehnologie, in care totul se deruleaza rapid, omenirea tranziteaza o perioada de criza care se reflecta atat asupra starii spirituale a individului cat si asupra starii sale de sanatate. Stresul, obicieiurile nocive (fumatul, consumul exagerat de alcool, de semipreparate si de dulciuri), somnul insuficient si alimentatia incorecta sunt unii dintre cei mai importanti factori care conduc la perturbarea echilibrului fiziologic caracteristic unui organism sanatos.

Omul modern, preocupat mai mult de confortul material decat de o dieta echilibrata, absorbit de viata de zi cu zi, aflat intr-o permanenta competitie cu sinele si cu semenii sai, acorda din ce in ce mai putina atentie modului corect de alimentatie. Iar acesta este primul pas care ne conduce pe drumul spre degradarea starii de sanatate.

Printre cele mai frecvente boli ale inceputului de mileniu se numara bolile cardiovasculare (implicit hipertensiunea arteriala), diabetul zaharat, sindromul metabolic etc. Peste 30% din populatia Romaniei sufera de hipertensiune arteriala și diabet zaharat ca efect al colesterolului marit, potrivit unui studiu national.

Hipertensiunea arteriala, o boala determinata de multiple cauze este strans legata de  hipercolesterolemie.

 

Care este solutia?

Schimbarea modului de viata printr-o alimentatie corecta si echilibrata ne pot ajuta sa redobandim starea de sanatate, pastrand-o intre limite rezonabile. Accentul trebuie sa cada asupra dietei si, acolo unde nu se poate interveni direct, trebuie luate masuri colaterale.

Hipercolesterolemia este un factor de risc de prima importanta in aparitia bolilor cardiovasculare asociate societatii moderne. Suplimentele alimentare au menirea de a completa dieta normala, de a preveni sau corecta diverse afectiuni in care stilul de viata, inclusiv alimentatia, si-au pus amprenta nefasta asupra starii de sanatate. Aceste suplimente nu trebuie sa inlocuiasca o terapie medicamentoasa specifica, dar o pot completa ca adjuvante ale tratamentului specific sau pot constitui un mijloc de completare a unei diete echilibrate.

Laboratoarele Ropharma ne ofera o solutie inedita si eficienta pentru combaterea hipercolesterolemiei: Cholest Bio, un produs natural obtinut din drojdie de orez rosu.

Cum actioneaza Cholest Bio?

Drojdia de orez este un compus natural originar din China, obtinut printr-un proces de pasteurizare, care actioneaza prin reducerea la valori normale a nivelului colesterolului circulant, intervenind favorabil in procesul aterogen, indiferent de stadiul in care acesta se gaseste.  In plus, produsul beneficiaza de o tolerabilitate superioara comparativ cu statinele de sinteza, eficienta lui fiind similara cu cea a medicamentelor destinate tratamentului si profilaxiei acestei patologii  a carei evolutie duce la aparitia bolilor arteriale coronariene , cerebrovasculare si periferice.

Cum trebuie administrat Cholest Bio?

Suplimentul alimentar se administreaza cate o capsula de doua ori pe zi sau se pot lua cate doua capsule odata in timpul mesei. Produsul este contraindicat pacientilor care sufera de afectiuni hepatice, in sarcina si alaptare. Pretul de comercializare recomandat de catre producatorul Ropharma este de 35 lei.

De ce  Cholest Bio ?

  • Este un produs natural recomandat de specialisti si sustinut de o bogata literatura de specialitate;
  • Se elibereaza fara prescriptie medicala;
  • Se prezinta intr-o forma farmaceutica usor de administrat;
  • Raportul cost/eficacitate este unul avantajos pentru pacienti;

 

Produsul poate fi achizitionat si de pe site-ul: www.ropharma-healthcare.ro.