Solutia naturala pentru vitalitatea, tonifierea si frumusetea ta!

Oboseala nejustificata, insomnia, migrena, depresia, anxietatea, lipsa de energie, balonarea, celulita, acneea, parul lipsit de stralucire, tenul tern pot fi cateva dintre semnalele prin care corpul ne anunta ca are nevoie de ajutor;  Detoxifierea organismului se poate face in fiecare zi, adoptand niste metode simple: evitarea consumului de alcool in exces si a fumatului, adoptarea unei diete echilibrate din care sa nu lipseasca fructele si legumele, suplimentarea acesteia cu nutrienti de calitate.

Spirofit, un produs Ropharma, este un supliment fabricat dintr-o  alga, spirulina, cu un continut sporit de proteine, cu o puternica combinatie de substante esentiale pentru organismul uman, unele dintre ele fiind extrem de rare si neintalnite in hrana vegetala, oferind avantaje nutritive unice. Continutul bogat in aminoacizi, vitamine, minerale, carotenoizi, lipide, antioxidanti, micro si macroelemente include spirulina in categoria suplimentelor alimentare indispensabile organismului.

Studiile arata ca detoxifierea este o necesitate, cu atat mai mult cu cat traim intr-o era in care industria agro-alimentara a devenit superintensiva, agricultura si industria alimentara utilizeaza organisme modificate genetic, se folosesc cantitati din ce in ce mai mari de ingrasaminte chimice, pesticide, hormoni si antibiotice de sinteza.

Spirofit, detoxifiere naturala pentru organismul tau!

Spirulina sprijina sistemul de aparare naturala propriu corpului nostru impotriva radicalilor liberi toxici – super-oxizi, proces ce are loc la nivelul ficatului. Consumand produse pe baza de spirulina pentru detoxifiere, sprijiniti sistemul cardiovascular si protejati organismul impotriva stresului oxidativ.

Efectele benefice ale Spirofit asupra organismului uman sunt nenumarate, cele mai cunoscute fiind:

–          detoxifierea organismului

–          protejarea si regenerarea celulei hepatice

–          adjuvant in tratarea afectiunilor: hepatice, diabet de tip 2, afectiuni cronice ale pielii, gastrite, boala ulceroasa in remisie, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, distonie neurovegetativa, retinopatii

–          actiune eficienta in tratarea anemiilor, malnutritiei, obezitatii, dereglarilor metabolice, in recuperarea dupa sarcina si in perioada de covalescenta

–          profilaxia infectiilor microbiene si virale

–          profilaxia bolilor maligne

–          actiune benefica in caz de suprasolicitare nervoasa, carenta de calciu si magneziu, impotenta, frigiditate

–          util persoanelor cu activitati fizice si intelectuale intense, varstnicilor, vegetarienilor si sportivilor

–          creste lactatia tinerelor mame

–          reda finetea si elasticitatea pielii, intarzie imbatranirea

–          creste rezistenta parului si a unghiilor