CLEAR si Rexona, aliatii tai de Ziua Indragostitilor

Sarbatorim dragostea pe 14 februarie, de Valentine’s Day, pe 24 februarie, de Dragobete si ori de cate ori simtim nevoia. Fiecare dintre noi apreciaza acest sentiment nobil in felul sau unic si in momentele reprezentative pentru relatia in care se afla. Ziua indragostitilor poate fi orice zi si de fiecare data trezeste cele mai frumoase emotii si cele mai diverse manifestari de afectiune: declaratii de dragoste, zambete, imbratisari sau cadouri.

Este o fire romantica? Aventuriera? Sensibila? Rebela? Indiferent in ce categorie se incadreaza jumatatea ta, CLEAR si Rexona iti ofera cadoul potrivit: seturile FREEDOM, pentru el si pentru ea, ce pot fi oferite de ziua indragostitilor, indiferent cand preferi sa o sarbatoresti.

Fiecare set cadou include un sampon antimatreata CLEAR, pentru un par seducator fara matreata*, si un deodorant spray antiperspirant Rexona, pentru o protectie de top. Mai mult, aliatii tai CLEAR si Rexona iti ofera cate o geanta pentru cosmetice si o borseta de umar cu bareta cu fiecare set cadou Freedom for her, respectiv Freedom for Him.

Surprinde-ti persoana iubita cu seturile cadou Freedom!

*Matreata vizibila, necesita utilizare regulata

Preturi recomandate:

Set cadou FREEDOM for HER (ce include samponul antimatreata Clear Anti-hairfall, deodorantul spray antiperspirant  Rexona Crystal Clear Aqua si geanta pentru cosmetice): 35,77 lei

Set cadou FREEDOM for HIM, ce include samponul antimatreata Clear Deep Clean Action, deodorantul spray antiperspirant Rexona Men Adventure si borseta de umar cu bareta): 35,77 lei