Coafuri irezistibile si un par plin de stralucire in doar cateva minute cu periile rotative de la BaByliss Paris

Îngrijirea părului face parte din acele mici detalii ce necesită atenție zi de zi. Coafuri fermecătoare, păr strălucitor și plin de volum, toate acestea sunt acum posibile cu gama de perii rotative de la BaByliss Paris, brandul numărul 1 din Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală.

I-Pro Rotating Brush 800-small brush

Uşor de utilizat şi cu rezultate spectaculoase, periile rotative de la BaByliss Paris îţi vor fi de folos de fiecare dată când vei dori o coafură strălucitoare, impecabilă și foarte ușor de realizat.

Compacte și eficiente, periile îți uscă părul și în același timp, te ajută să obții bucle lejere, un păr  netezit și aranjat sau o coafură impecabilă, în doar câteva minute. Fiecare model este însoțit de câteva accesorii pentru diferite tipuri de păr și pentru realizarea mai multor coafuri. Aparetele conferă părului volum și strălucire datorită tehnologiei pe bază de ioni care împiedică electrizarea și efectul de păr rebel.

Gama de perii rotative de la BaByliss Paris cuprinde patru modele revoluționare, indispensabile oricărei femei, I-Pro Rotating Brush 700, Beliss Brushing 1000, Intuitive Rotating Brush și I-Pro Rotating Brush 800. Peria I-Pro Rotating Brush 700 usucă și stilizează părul în același timp pentru rezultate pecum cele din saloanele de specialitate. Peria rotativă are două setări de temperatură și două perii din păr natural potrivite pentru părul scurt sau mediu. Cu un design compact și cu înveliș ceramic avansat, I-Pro Rotating Brush 700 este soluția perfectă pentru un păr mătăsos, strălucitor şi sănătos.

Ult alt model revoluționar este peria Beliss Brushing 1000. Peria rotativă are două direcții de rotire, două setări de temperatură, învelişul ceramic avansat şi patru accesorii care te vor ajută să ai un păr nu numai coafat, ci şi într-o formă excelentă, indiferent dacă este lung sau scurt. Prin funcția ionică, Beliss Brushing 1000 reduce electrizarea părului și îl netezește pentru a fi strălucitor și mătăsos. Tot ce trebuie să faci este să alegi accesoriul potrivit pentru lungimea părului tău, viteza dorită şi să te bucuri de puterea mare a periei rotative Beliss Brushing 1000 ce iţi va usca şi aranja părul într-un timp foarte scurt. Peria Beliss Brushing 1000 beneficiază de funcția de aer rece care ajută la fixarea coafurii pentru un timp îndelungat.

Gama de perii rotatative de la BaByliss Paris sunt un must-have pentru toate femeile care vor mereu să arate impecabil. Coafurile realizate cu aceste aparate au volum, strălucire și arată superb.

Beliss Brushing 1000 Intuitive Rotating Brush I-Pro Rotating Brush 700 I-Pro Rotating Brush 800

Mai multe detalii despre gama de perii rotative de la BaByliss Paris poți găsi pe site-ul www.babyliss-romania.ro și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.