Coafuri irezistibile si un par plin de stralucire in luna August

Coafuri irezistibile si un par plin de stralucire cu peria rotativa Pro Rotating Brush 800 de la BaByliss Paris

Îngrijirea părului face parte din acele mici detalii ce necesită atenție zi de zi. Coafuri fermecătoare, păr strălucitor și plin de volum sau bucle lejere, toate acestea devin posibile cu ajutorul noii perii rotative Pro Rotating Brush 800 de la BaByliss Paris. Uşor de utilizat şi cu rezultate spectaculoase, peria rotativă de la BaByliss Paris este propriul tău stilist de fiecare dată când vei dori o coafură impecabilă, realizată în doar câteva minute.

Pro Rotating Brush 800 beneficiază de două accesorii, o perie de 35mm și una de 50mm pentru diferite tipuri de păr și pentru realizarea mai multor coafuri. Peria conferă părului volum și strălucire datorită tehnologiei pe bază de ioni care împiedică electrizarea și efectul de păr rebel.

Peria Pro Rotating Brush 800 are două direcții de rotire astfel părul poate fi ondulat în exterior sau interior, două setări de temperatură și beneficiază de funcția de aer rece care ajută la fixarea coafurii pentru un timp îndelungat. Tot ce trebuie să faci este să alegi accesoriul potrivit pentru lungimea părului tău, viteza dorită şi să te bucuri de puterea mare a periei rotative Pro Rotating Brush 800 ce iţi va usca şi aranja părul într-un timp foarte scurt.

Peria rotativă Pro Rotating Brush 800 de la BaByliss Paris este un must-have pentru toate femeile care vor mereu să arate impecabil. Coafurile realizate5467 i11647 (1) i11648 cu acest aparat au volum, strălucire și arată precum cele din saloanele de specialitate.

Mai multe detalii despre Peria rotativă Pro Rotating Brush 800 de la BaByliss Paris poți găsi pe site-ul http://www.babyliss-romania.ro/gama-perii-rotative/rotatin-ionic-airbrush și pe pagina de Facebook BaByliss România www.facebook.com/BaBylissParisRomania.  Preț de listă: 259,99 lei