Cofetăria raw-vegan Ostraw Vegan a împlinit un an de existență

Cofetăria Ostraw Vegan, una dintre puținele locații din Bucuresti ce produce exclusiv dulciuri raw-vegan, a împlinit un an de existență pe piața din România.

Începută și continuată ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poți achiziționa hrană vie, dulce atât cât este nevoie, cu un aspect atractiv chiar și pentru cei mai pretențioși.

1 an

Ce găsim la Ostraw Vegan?

Hrană vie pe scurt. În detaliu, peste 30 de sortimente de bomboane și torturi. Dulciurile sunt făcute chiar în cadrul cofetăriei, într-un cochet laborator ce permite trecătorilor sa vadă procesul de producție al dulciurilor. Dintre sortimentele de bomboane existente în vitrină menționăm bomboanele cu ovăz și merișor, bomboane cu semințe de cânepă, bomboane din curmale ce conțin semințe de floarea soarelui, semințe de dovleac, fulgi de cocos, sare himalaya și desigur curmale. Torturile sunt făcute din fructe proaspete și au un design spectaculos, colorat și atrăgător. Tortul cu fructe de padure este făcut din migdale, stafide, caju, unt de cacao, miere, turmeric, vanilie și bineînțeles fructe de padure. Majoritatea sortimentelor de dulciuri au prețul de 12 lei/100 gr.

Tort cu fructe de padure

De ce dulciuri raw-vegan?

Pentru că sunt gustoase,nu conțin zahăr și sunt sănătoase. Unul dintre motivele ce i-au îndemnat pe proprietari, Narcisa și Adrian, să deschidă Ostraw Vegan a fost dorința de a oferi dulciuri sănătoase și să vină în sprijinul celor care suferă de diabet sau intoleranța la lactoză sau gluten.

Proprietarii Ostraw Vegan, Narcisa și Adrian Teodorescu, sunt promotori ai curentului raw-vegan. În afară de tentațiile delicioase ce stau în vitrina cofetăriei, în Ostraw Vegan pot fi găsite o multitudine de cărți despre hrana vie: caracteristici, beneficii și rețete. În totală concordanță cu Ostraw Vegan sunt workshop-urile despre curentul raw-vegan, susținute de proprietarii cofetăriei în școlile primare și grădinițe.

În perioada 10-15 august, chiar înainte de Sf. Maria, Ostraw Vegan oferă o reducere de 20% la bomboanele din curmale și cocos, bomboanele cu semințe de cânepă, tort de vanilie și tort cu mentă.

Tort de portocale

Unde îi găsim?

Pe Bd. Ferdinand nr.58, pe www.ostrawvegan.com și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ostrawvegan.