Colectia de toamna BY TERRY 2013

TOTUL DESPRE SPRÂNCENE!

Sau cum poţi să devii un stilist de sprâncene…

Direct de pe podium, tendința acestui sezon sunt sprâncenele arcuite, asemănatoare look-ului Audrey Hepburn! BY TERRY lansează produse care să ofere sprâncene voluminoase, “băieţeşti”, puţin ciufulite!

Graphism - Automne 2013 - Gamme - Crayons Khol Terrybly - HD

EYEBROW LINER

Color-Stain

Pen

Smudge-Proof

Precision

Are ca scop obţinerea unor sprâncene uniforme şi a unui machiaj rezistent. Este un tuş corector cu efect de tatuaj asupra pielii, un instrument de mare precizie, destinat să ascundă imperfecţiuni ale sprâncenelor – precum forma neregulată, asimetriile, golurile apărute în urma pensării excesive. Vârful său subţire ajută la trasarea liniilor fine, cu aspect natural; lichidul se usucă imediat, iar prezenţa polizaharidelor în compoziţie împiedică întinderea inestetică a pigmentului. Produsul este disponibil în două nuanţe, în armonie cu personalitatea fiecărei femei:

SPRÂNCENE DISCIPLINATE, STILIZATE ŞI COLORATE

Rezultate perfecte în maxim un minut!

EYEBROW MASCARA

Tint Brush

Fix-Up Gel

Filling-Expanding

Fade Resistant

Este un produs destinat adeptelor unui machiaj natural, dar ferm conturat. Firele rebele pot fi uşor aranjate cu ajutorul pensulei, iar sprâncenele sunt perfect conturate, structurate şi colorate. Datorită formulei sale inovatoare, Eyebrow Mascara ţinteşte către perfecţiunea şi echilibrarea celor trei elemente esenţiale: aderenţa culorii, uscarea rapidă, fixarea de lungă durată. Bogată în pigmenţi puri, inspirată de micropigmentarea estetică, culoarea obţinută este aproape cameleonică, îmbinându-se perfect în nuanţa naturală a sprâncenei.

Noua generaţie de agenţi filmogenici asigură o difuzare optimă a pigmenţilor pentru o culoare omogenă şi, mai ales, nu acţionează agresiv asupra firelor de păr, nu le rigidizează, ci, dimpotrivă, le sporeşte naturaleţea.

Mascara prezintă patru nuanţe personalizate care întâlnesc toate nevoile:

O PRIVIRE HIPNOTIZANTĂ
Noul creion de mare precizie pentru un look smoky eyes

CRAYON KHôL TERRYBLY

Color Eye

Pencil

Precise & Intense

Definition

Folosit atât ca dermatograf cât şi ca fard de pleoape, CRAYON KHÔL TERRYBLY este disponibil în trei nuanţe extrem de pigmentate şi ultra moderne, mate sau strălucitoare, pentru un machiaj deosebit.

Cu o formulă bogată în ceară emolientă, rezistent la apă, creionul are un vârf incredibil de moale, care alunecă fără efort pe piele, oferind în acelaşi timp precizie.

Noul look Smoky Watercolor, colorează pleoapele într-un amestec continuu de două sau trei nuanţe …
Visul tuturor artiștilor de make-up.

De la pastel delicat la negru perlat

OMBRE BLACKSTAR

„Color-Fix” Cream

Eyeshadow

Instant Smoothing Glow

Smudge-Free Formula

Primul de acest fel, Ombre Blackstar s-a impus ca fardul de ochi premium, extrem de performant. Cu o textură moale, cremoasă, acest sofisticat, ultra-luxos și ușor de aplicat fard de ochi, nu luminează numai machiajul ochilor, dar asigură, de asemenea, beneficii de îngrijire ale pielii. Cu un vârf de înaltă precizie şi extracte anti-îmbătrânire, Ombre Blackstar vine acum în două noi nuanțe, ce pot fi utilizate singure sau împreună, într-un amestec halucinant pentru un machiaj irezistibil negru catifelat sau maro satinat.

 Graphism - Automne 2013 - Gamme - Eyebrow Mascara - HD

GENE CU EFECT DE GENE FALSE

Aplicare perfectă dintr-o singură aplicare!

MASCARA TERRYBLY

Growth Booster

Mascara

Lash Intensive Serum

Lumicoat® Care Technology

Această mascara iconică adaugă volum intens și prelungește genele, adăugându-le în acelaşi timp o arcuire impresionantă.  Datorită tehnologiei Lumicoat® Care growth booster, genele sunt vizibil transformate, devenind mai lungi şi mai groase!

Sunt disponibile cinci nuanţe intense, extrem de seducătoare:

 Graphism - Automne 2013 - Gamme - Hyaluronic Sheer Rouge - HD

CULOARE STIL „HYALURONIC”

STROP DE CULOARE AQUA-BLUSH

Efect de strălucire naturală

HYALURONIC BLUSH

Hydra-Veil

Print Flush

Ultra-Stay

Fresh Glow

BY TERRY adaugă o strălucire obrajilor, cu noua nuanţă super roz HYALURONIC BLUSH N°3 – Bubble Glow, care asigură o luminozitate de durată! În această toamnă se poartă HYALURONIC … de pe buze până pe obraji!

RUJ HIDRATANT, PERICULOS DE ATRĂGĂTOR

O serie de note inovatoare ce dau dependență

HYALURONIC SHEER ROUGE

Hydra-Balm

Fill & Plump Lipstick

UV Defense

Cele cinci noi nuanţe „plumping glossy”, extrem de feminine oferă hidratare, luciu şi protecţie buzelor. Acestea vor deveni mai voluminoase şi vor recăpăta un aspect mai tineresc.