– Colecția românească MY Tamara – Expressing Femininity lansată în cadrul celei mai mari expozitii de bijuterii de la Amsterdam –

Tamara Design (www.tamara.ro), unicul importator din România al brandurilor internaționale Michal Negrin, Konplott/Miranda Konstantinidou și creator al colecțiilor MY Tamara și Solo Line, anunță lansarea colecției de toamnă-iarnă 2012 MY Tamara- Expressing Femininity, la Amsterdam, în cadrul celei de a 38-a ediție a expoziției de bijuterii Grand Gala de GL, care a avut loc la finaul lunii octombrie.

Colecția MY Tamara – Expressing Femininity cuprinde un număr de 170 de coliere și seturi și un număr de 40 brățări realizate manual în atelierul Tamara.

Designul colecției MY Tamara – Expressing Femininity este realizat de cei doi proprietari ai brandului Tamara, prin îmbinarea profesionalismului lui Yossef Naor, descendentul unui designer, creator și producător de bijuterii și creativitatea partenerei sale, artist plastic, Mihaiela Pop.

“Mai mult ca altadată am folosit în colecția Expressing Femininity carneol și perle de cultură colorate în nuanțe calde de arămiu, cupru, cărămiziu și orange, fără a omite nonculorile alb și negru în combinații contrastante de culori și texturi. Recomandăm pentru anotimpul rece perlele de diverse forme și pietrele șlefuite în forme speciale. Prin această colecție am urmărit crearea unor bijuterii având drept caracteristică principală versatilitatea, posibilitatea de adaptare la diferite ținute”, declară Mihaiela Pop, designer de bijuterii și co-proprietar al Magazinului Tamara.

Linia MY Tamara, creată în anul 2007 se adresează femeii moderne, sofisticate care utilizează bijuteria ca un mod de expresie care îi reflectă personalitatea și îi rafinează apariția.

Expoziția Grand Gala de GL, care are loc în fiecare an la Amsterdam, este unul dintre cele mai importante evenimente de profil care se adresează profesioniștilor în domeniu, iar participarea expozanților se face doar pe baza invitației din partea organizatorului – GL Nederland, cel mai cunoscut producător de bijuterii clasice din argint.

“Principala tendință care s-a observat la această expoziție este orientarea către perle, cât mai multe perle, și revenirea de la perlele de sticlă, la perlele naturale. Ne-am bucurat, de asemenea, de faptul că că publicul de acolo, deși obișnuit cu un alt tip de bijuterii, a fost foarte plăcut impresionat de colecția noastră și a ales atât bijuterii clasice cât și modele moderne”, declară Yossef Naor, proprietarul Magazinului Tamara.

Clienții Tamara sunt clienți elevați, deschiși la nou, care înțeleg că bijuteria de modă nu este o investiție, ci un accesoriu care te scoate din mulțime, te face unică, care “vorbește” despre personalitatea celei ce o poarta.

***

TAMARA DESIGN

 Tamara Design, fondat în București în anul 2005, este unicul importator în România al brandurilor internaționale Michal Negrin și Konplott și creator al brandurilor proprii MY Tamara și Solo Line.

 MY Tamara

Brandul propriu, MY Tamara,  este compus exclusiv din piese unicat, realizate manual în atelierul Tamara. Bijuteriile din acestă colecție îmbină pietre naturale, perle și cristale cu ornamente din argint. Caracteristica principală a liniei MY Tamara este aceea că bijuteriile pot fi realizate și personalizate la cerere.

 Michal Negrin

Brandul de renume internațional Michal Negrin, prezent în magazinele din marile orașe ale lumii, este furnizat în exclusivitate în România de Tamara Design. Cu un aer retro, romatic, vintage, produsele cu semnătura designerului cuprind bijuterii, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare precum și articole de îmbrăcăminte.

 Solo Line

Aceasta gamă cuprinde  bijuterii premium în serii scurte, din argint sau argint combinat cu aur, cu pietre naturale, zirconiu sau perle, iar bijuteriile sunt lucrate în ateliere din Israel.

 Konplott

Miranda Konstantinidou, designerul și fondatorul brandului Konplott din Luxemburg, a fost prima persoană de origine non-franceză care a primit la Paris Premiul Presei Franceze de Modă pentru Bijuterii Fashion, în juriu aflându-se și reviste precum Vogue, Elle și Marie Claire.

 Oricât de mare este cererea pentru un model, odată ce s-a epuizat seria fabricată, Konplott nu mai produce aceeași colecție, respectând astfel valorile brandului: exclusivitate, high–quality.

 Magazinul Tamara  aduce în București  bijuteriile Konplott  pe care le puteți găsi în Paris, Luxemburg, Berlin, Atena sau Shanghai.