Colectie de blanuri "Furs and the City" by Paisi

„Furs and the City” – prima colectie de blanuri din România care propune REVOLUTIE si se adreseaza femeii urbane, cosmopolite, indragostite de independena si forta ei cuceritoare.

Paisi-e1382710101617

Generatia M(ilenista) i C(creativa) are, incepand cu sfarsitul acestui an, o marca fashion construita cu gandul la mentalitatile, visele si iubirile ei.

Païsi, cel mai nou brand de blanuri de pe piata romaneasca, lanseaza in aceasta toamna/iarna o colectie fashion de haine, veste, etole, cape si accesorii din blana pentru Planeta MODA care are curaj sa-si afirme personajul fashion într-o maniera eclectica, mereu în trend si cu stil dincolo de vreme si vremuri.

paisi4

Echipa de designeri Païsi a creat 62 de piese-statement „Furs and the City”, combinand blanuri „high-end fashion” (vizon, chinchila, vulpe argintie, orylag, castor) cu materiale pretioase, urbane (lâna, cair, bumbac, dantela, stofa). Linia, taieturile, combinatiile de texturi si design-ul întregii colectii deseneaza si povestete cu mult sarm personalitatea unei feminitati 3.0, mereu conectate, dinamice, romantic-urbane, sporty-cuceritoare sau burghezexperimentatoare.

paisi-3-e1382710100671

Odata cu lansarea „Furs and the City”, Païsi deschide în inima orasului (strada Londra 45) primul spatiu event-concept din Bucureti- Atelier Païsi, locul unde pasionatele de moda, cultura urbana, comunicare relaxata, happening-uri nonsalante si dulci-nimicuri care dau arma vietii, sunt asteptate sa experimenteze, sa participe si sa redefineasca „feminitatea Païsi – aici, acum, mereu splendida”.

SEB_3195a13-copy

Marca Païsi e construita pe o istorie de 70 de ani în mestesugul si arta a blanurilor, cu un traseu geografic de business surprinzator, cu forta romanesca, din Kastoria-Grecia, pâna în Spania (acum 5 decenii, aristocratia spaniola si familia regala a Spaniei purta blanuri create de mentorul si vizionarul care a inspirat Païsi), Palma de Mallorca, Germania, Frana si România.