Mydas, primul neomagician din Romania

rt

Un entertainer cu peste 600 de spectacole de magie moderna la activ, Mydas pune accent pe ce functioneaza. A gasit o reteta puternica pentru a capta atentia si imaginatia umana si acesta nu e singurul as din maneca sa. Inarmat cu carisma, umor nonsalant si carti nemasluite, el insufleteste orice petrecere, transformandu-i pe cei care il vad din nou in copii, chiar si pentru jumatate de ora.

un

A fost numit magicianul cu un extra-simt – cel al umorului, numerele sale implicand mereu o doza mare de voie buna, pe langa mister. In anul 2012, neomagicianul a ajuns pana in semifinala „Romanii au talent”, impresionand atat juriul, cat si telespectatorii prin numerele sale captivante.

La orice fel de petrecere, atmosfera „magica” este asigurata, iar evenimentul va fi cu siguranta unul de neuitat. Portofoliul de numere de neomagie al lui Mydas este nelimitat: de la trucuri de carti pana la aparitii si disparitii spectaculoase, toate ii vor lasa fara cuvinte pe spectatori, indiferent de varsta.

cb

Neomagia lui Mydas este mereu interactiva, cu o doza buna de mentalism si alte lucruri inexplicabile. Portofelul iti este in siguranta… dar gandurile nu. La spectacole se aplauda, se rade, dar mai ales se pun intrebari despre ce credem ca e real.

Pe Mydas il puteti gasi pe site-ul oficial www.mydas.ro si pe pagina de Facebook Mydas, neomagicianul.

Restul e magie…