ColonHelp și detoxifierea de toamnă

De câteva zile, toamna și-a intrat în drepturi. Pentru ca trecerea către anotimpul rece să fie mai ușoară, îți propunem un plan. Ce-ar fi să te bucuri pentru o perioadă de roadele toamnei (fructe și legume proaspete)? Ce-ar fi să consumi zilnic 2 litri de apă, chiar dacă afară nu mai este la fel de cald ca vara și parcă simți că nu mai ai nevoie de atâta apă? Într-un cuvânt, ce-ar fi să faci o cură de detoxifiere? Rezultatele te vor încânta cu siguranță, iar sănătatea ta va avea doar de câștigat. Dacă vrei rezultate și mai bune, atunci urmează o cură de detoxifiere cu ColonHelp de la Zenyth.

ch_big

ColonHelp: un produs, multiple beneficii!

ColonHelp este un supliment alimentar 100% natural, detoxifiant și reglator intestinal, pe bază de fibre de in și psyllium și plante detoxifiante (coriandru, pătrunjel, chimen, oregano).

Nici o altă soluție de detoxifiere nu îți poate aduce toate beneficiile pe care ți le aduce ColonHelp:

  • Detoxifierea blândă a organismului.
  • Normalizarea tranzitului intestinal, fiind un produs util atât în constipație, cât și în diaree.
  • Îmbunătățirea digestiei și reducerea balonării.
  • Pierderea kilogramelor în plus.
  • Păstrarea în limite normale a colesterolului și glicemiei.
  • Refacerea florei intestinale.
  • Menținerea funcționării normale a sistemului imunitar.

Și multe alte beneficii, de care te vei convinge doar urmând o cură completă de ColonHelp!

Toamna se duc toxinele, dar și kilogramele

Suntem cu toții după concediu acum. Să recunoaștem, în concediu nu am mâncat tocmai sănătos. Am mai scăpat la o prăjitură, la niște cartofi prăjiți sau o pizza… Dacă digestia îți creează probleme, dacă te-ai întors din concediu cu câteva kilograme în plus, ColonHelp îți vine în ajutor cu cea mai bună formulă de fibre! Fibrele de in și psyllium din formula ColonHelp reglează digestia și îmbunătățesc tranzitul, ajutând organismul să elimine mai ușor toxinele şi kilogramele în plus.

Știai că avem nevoie de 24-35 g fibre zilnic, dar alimentația modernă ne oferă cel mult 15 g de fibre? Dacă nu mănânci suficiente legume și fructe, ai nevoie de fibrele ColonHelp!

 O cură de toamnă pentru frumusețea ta

Femeile știu că frumusețea vine din interior. Iar atunci când ceva nu funcționează normal în organism, semnele se văd la exterior: pielea este ternă, chipul palid, părul lipsit de vitalitate, iar ochii își pierd strălucirea. Toamna aceasta oferă-ți o cură de vitalitate și frumusețe pentru a-ți recăpăta energia și pofta de viață! ColonHelp conţine o cantitate remarcabilă de acizi omega 3 din semințele de in, indispensabili pentru buna funcționare a sistemului nervos și capabili să învingă depresia sezonieră.

Două lingurițe de ColonHelp îți asigură doza zilnică recomandată de omega 3: 1.600 mg!

În plus, aceste grăsimi „bune” luptă împotriva radicalilor liberi care îmbătrânesc celulele, ajutând pielea să-și păstreze elasticitatea și tinerețea!

 

Ai grijă de sănătatea şi frumuseţea ta! Toamna aceasta urmează o cură de detoxifiere cu ColonHelp! www.colonhelp.ro