Combate infecţiile respiratorii în mod natural cu Septogal!

Infecţiile respiratorii sunt printre cele mai frecvente afecţiuni, fiind cel mai adesea corelate cu modificările climatice sezoniere, schimbările bruşte de temperatură, poluarea sau agenţii patogeni din aer. Toate acestea afectează în special căile aeriene superioare, supuse contactului direct cu agenţii externi şi care pot căpăta un caracter acut, ce se poate manifesta prin laringită, amigdalită, bronşită, rinită sau sinuzită.

Care sunt cauzele infecţiilor respiratorii?

Expunerea directă şi constantă a sistemului respirator la substanţele patogene din aer (precum bacterii, virusuri, praf, alergeni) constituie principala cauză a apariţiei acestor infecţii. Există totuşi şi alţi factori care influenţează predispoziţia către un anume tip de infecţie respiratorie. În cazul unui sistem imunitar slăbit, mucoasa bucală nu mai oferă protecţie împotriva bacteriilor, virusurilor sau fungilor şi declanşează fie o reacţie alergică, fie o infecţie la nivelul cailor respiratorii.  Alte cauze sunt determinate de :

– Epuizarea fizică

–  Infecţiile anterioare

 – Stresul

 – Alergiile sezoniere sau reacţiile alergice la nivelul nasului şi gâtului

– Fumatul excesiv

Care sunt simptomele?

Manifestările clinice variază în funcţie de tipul infecţiei respiratorii. Simptomele debutează în multe cazuri asemenea unei răceli, însă evoluează cu semnale specifice:

 –  frisoane şi febră

–  secreţie nazală abundentă

–  dureri în gât şi dificultate la înghiţirea alimentelor

–  strănuturi constante şi tuse ce poate fi însoţită de expectoraţie

–  stare generală de rău  şi oboseala

Evoluţia infecţiilor respiratorii poate fi adesea haotică, deoarece acestea se pot răspândi foarte uşor în interiorul organismului. Acest lucru este cauzat de faptul că toate componentele sistemului respirator (gură, nas, sinusuri, gât, laringe, trahee şi plămâni) formează împreună un sistem care este în mod deosebit expus influenţelor exterioare (praf, fum, emisii de gaze, bacterii, virusuri şi fungi), acestea fiind transportate cu uşurinţă dintr-un mediu în altul. Tocmai de aceea, pentru prevenirea răspândirii infecţiilor de la o zonă la alta, sunt adesea recomandate tratamente ce acţionează la nivelul întregului tract respirator.

 

Septogal + Lactoferină, suplimentul alimentar natural de la Ropharma, este eficient în cazul infecţiilor acute bacteriene, virale sau fungice localizate la nivelul întregului sistem respirator: de la cele localizate în zona bucală (stomatite, gingivite) la faringite, amigdalite şi laringite. Septogal + Lactoferină acţionează ca un dezinfectant bucofaringian, reduce inflamaţiile şi procesele oxidative la nivelul mucoaselor şi calmează durerea sau senzaţia de usturime. În plus, acesta conţine uleiuri de eucalipt, mentă şi pin cu puternic rol curativ şi este îmbogăţit cu lactoferină.  Lactoferina  este o proteină care protejează organismul de infecţiile microbiene şi virale, cu acţiune antiinflamatoare pe întreg traseul tractului respirator.

Septogal + Lactoferina poate fi comandat pe www.ropharma-healthcare.ro şi este disponibil la preţul de 16 RON.