Conceptul de fast premium food delivery ajunge in Romania!

Yellow.Menu, cea mai recenta aplicatie de food delivery, disponibila pe iOS, Android si in versiune web, revolutioneaza conceptul mesei de pranz.

Conceptul Yellow.Menu este unic pe piata din Romania: 6 preparate speciale pregatite zilnic de 4 Chefi de renume, cu experienta de zeci de ani la restaurante cotate cu 3 stele Michelin din Germania, Franta, Italia si Thailanda, livrate in 30 de minute, in conditii speciale de ambalare si livrare.

mesaj1

Meniul se modifica zilnic si este anuntat la ora 20.00, permitand utilizatorilor sa il rezerve si sa il comande direct din aplicatie, pentru a doua zi. Plata se face cu cardul, direct din contul de site sau din aplicatie, prin intermediul serviciului de plati Braintree Payments, parte a grupului PayPal, utilizat de companii de renume din piata, permitand inclusiv printarea facturilor direct din contul de utilizator.

Yellow.Menu este o afacere care revolutioneaza conceptul de pranz – poti savura o mancare sanatoasa, proaspata si delicioasa la un pret corect, adusa la birou sau la tine acasa in cel mai scurt timp posibil de livrare. Ai la dispozitie aplicatii pentru telefoanele intelgente prin intermediul careia rezervi produsele, platesti cu cardul si vizualizezi curierul care iti aduce mancarea in timp real pe harta. Este pentru prima data cand calitatea si excelenta bucatarilor de top se combina cu optimizarea digitala si da nastere unui nou curent de fast premium food delivery.  Noi nu livram mancare, noi oferim un pranz de minim 4 stele la birou sau acasa, completat de servicii unice, de asemenea, de ambalare si de livrare”, declara Florin Stoian, fondator Yellow.Menu.

pranzul-la-birou-yellow-menu

Cum functioneaza Yellow.Menu: in fiecare seara este disponibil meniul de a doua zi, din 6 preparate, incepand cu ora 20.00. Utilizatorii pot comanda din aplicatia iOS [https://goo.gl/haaqH1] sau Android [https://goo.gl/CMCGK7] sau direct de pe site [www.yellow.menu], alegand si ora de livrare la care doresc sa fie serviti si platesc online, cu cardul. Comenzile pot fi preluate si in ziua respectiva, in intervalul 11.00–15.00, si livrate la ora dorita de client sau in maxim 30 de minute de la preluarea comenzii.  Momentan, zona de livrare acopera o parte din Bucuresti, dar actionarii au in plan atat extinderea zonei cat si introducerea, in viitorul apropiat, a meniului de cina.

salata-cu-frigarui-de-vita-yellow-menu

Utilizam numai produse premium in pregatirea preparatelor la Yellow.Menu. Nu facem rabat de la calitate, nu ne grabim sa dam drumul unui produs pentru ca suntem contra timp. Este exact ca o bucatarie a unei locatii de 5 stele care, in schimb, vine la tine la birou sau acasa”, mentioneaza Dna Gina Popa Chef Yellow. Menu, cu 14 ani de experienta de Chef Patissier la Hotel „Traube – Tonbach”, Baiersbronn, Germania, cotat cu 3 stele Michelin.

Pranzul cu Yellow.Menu are arome ispitioare si denumiri internationale, este extrem de confortabil  de comandat si este accesibil prin raportul calitate-pret. Arata atat de bine incat am crezut ca pozele sunt descarcate de pe Internet, asta pana cand am vizitat personal bucataria Yellow.Menu”, declara Cabral, prima vedeta care a degustat preparatele Yellow.Menu.

mousse-de-cocos-si-ciocolata-yellow-menu