Concert Cuantune la Clubul Taranului, 12 octombrie

Pe 12 octombrie, incepand cu ora 21:30, Cunatune va invita la primul concert din aceasta toamna la Clubul Taranului.

Elizabeth, Mario, Alex si Andreas promit un spectacol de exceptie, o trecere armonioasa prin acordurile de nu-jazz din repertoriul Cuantune, dar si surprize pentru o zi de vineri de neuitat.

Elizabeth, una dintre cele mai bune voci de jazz a noii generatii, a fost influentata muzical, inca din copilarie, tatal ei cantand la acordeon, iar bunicul la saxofon. A luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal.

Cruxfader a inceput sa compuna inca de la varsta de 13 ani, fascinat de beat-urile hip-hop. Din spatele laptop-ului, platanelor, mixerului si a clapei, a invatat singur teorie muzicala, experimentand cu ritmuri si sound-uri prin numeroase colaborari cu artisti din zona underground hip-hop si soul, atat din Romania, cat si din Irlanda, unde a locuit timp de 5 ani. Descoperindu-si pasiunea comuna pentru muzica, in special pentru muzica jazz, Cruxfader si Elizabeth s-au hotarat sa cante impreuna si au pus bazele proiectului CUANTUNE.

Elizabeth – voce
Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
Aron Andreas – contrabas
Alexandru Olteanu – pian

Adresa: Kisseleff 3, intrarea Monetariei, Bucharest, RO.
Intrare: 20 Ron.